Christer Ljungberg ny styrelseordförande i Netgain AB

Alla

Netgain och ägarbolaget Combined Excellence är på en omfattande förändringsresa. Som ett led i den utvecklingen tillträder Christer Ljungberg som ny styrelseordförande i Netgain AB.

Christer Ljungberg har över 25 års erfarenhet från styrelsearbete och ledande befattningar inom verksamheter med fokus på IT och digitalisering, både i noterade och onoterade bolag.

– Det känns fantastiskt bra att få ombord Christer på vår resa. Christer har dokumenterad erfarenhet, som tillsammans med hans expertis är värdefulla bidrag i vår koncern och då främst i rollen som ledare för det framtida styrelsearbetet i Netgain AB, säger Niklas Hellberg, styrelseordförande och ägaransvarig på Combined Excellence.

– I samband med rekryteringen av Annika Söderberg som ny styrelseordförande för systerbolaget Ninetech AB underströk jag koncernens behov av att kontinuerligt rekrytera spetskompetens för både operativa och strategiska roller. Det här är det senaste steget i det arbetet, fortsätter Niklas Hellberg.

Netgain AB och ägarbolaget Combined Excellence är i en offensiv tillväxtfas och på en omfattande förändringsresa. Koncernen går från ett läge med två varumärken – Netgain AB och Ninetech AB – till en konstellation av ett flertal specialiserade bolag inom digitalisering, med en prognostiserad omsättning på över 250 miljoner kronor.

– Netgain verkar inom ett hyperintressant område där jag också har stor erfarenhet. Det finns en enorm potential i affären och jag ser med tillförsikt fram emot att kunna bidra till Netgains fortsatta framgångssaga, säger Christer Ljungberg.

Christer efterträder Oskar Godberg som styrelseordförande i Netgain AB. Detta för att frigöra tid till Oskars roll som Business Analyst inom Netgain AB och hans övriga roller inom koncernen.

 

För mer information kontakta:

Niklas Hellberg, Styrelseordförande och ägaransvarig, +46 707 134 949, niklas.hellberg@combinedexcellence.com

Christer Ljungberg, +46 708 110 909, christer.ljungberg@novogon.com

 

Netgain – Automation made easy!
Netgain hjälper företag att på kort tid digitalisera sin verksamhet. Med gedigna kunskaper inom digital automation effektiviserar Netgain kunders manuella rutiner, beställningar och processer för snabbt resultat och ökad lönsamhet. Netgain AB har kontor i Stockholm, Karlstad, Göteborg och Norrköping. Netgain AB omsätter ca 50 Mkr och ingår i Combined Excellence-koncernen. Läs mer på netgain.hemsida.eu

Combined Excellence AB är en koncern med fokus på förvärv av – samt skapandet av samarbetssynergier för – spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. Koncernen, med sina verksamhetsbolag Ninetech AB, Netgain AB, CloudPro AB samt Sitedirect AB, omsätter ca 200 Mkr med en snabb tillväxttakt. Koncernen äger också intressen i bolag som Smartsourcing AB, Conneqted AB samt beebyte AB. Läs mer på www.combinedexcellence.com

Dela

Föregående nyhet
CV-mingel i Karlstad den 19 april
Nästa nyhet
Förståelse för kundens behov lika viktigt som systemutveckling

Fler nyheter

Alla

Vi firar när vi lyckas!

Lyckad implementation av People Journey & Digital On-/Offboarding Under 2021 var vi med och implementerade People Journey &…
Meny