HR-digitalisering

Digitalisering har öppnat upp för nya möjligheter inom HR-området. Men den ställer också nya krav. Konkurrensen om att rekrytera och behålla medarbetare hårdnar och en digital HR-strategi borde därför ligga högst upp på varje organisations prioriteringslista.

HR-digitalisering skapar struktur och ger bättre service

HR-digitalisering förändrar sättet att arbeta på, för såväl HR-funktionen som övriga medarbetare. Med en digitaliserad process är HR-funktionens arbetsflöden automatiserade och datadrivna för olika ansvarsområde som rekrytering, lön, förmåner, karriärutveckling, vidareutbildning och sjukersättning.  

Därför är det viktigt att HR-avdelningen digitaliseras

För att gå rakt på sak: HR-digitalisering är inte ett val. Det är en förutsättning för att fortsätta vara relevant som arbetsgivare. I en värld där anställda och kunder tar för givet att all information finns digitalt, och som dagligen använder en lång rad digitala kanaler och sociala medier, kan HR och arbetsgivare helt enkelt inte stå utanför.

Fördelar med att digitalisera HR

Moderna användarupplevelser

Användarvänliga verktyg

Mindre administration

Sköt arbetet via en modern HR-portal

Bättre preboarding, onboarding och offboarding

HR-personalen avlastas från rutinuppgifter

HR-arbetet struktureras och effektiviseras

Netgains erbjudande

Vi kan hjälpa ditt företag eller organisation att komma igång med HR-digitalisering, och även ta er till nästa nivå med den investering ni redan har gjort. Självklart kan våra specialister också hjälpa HR-avdelningen att börja automatisera processer – det viktiga är inte vad man börjar med, utan att man kommer igång med HR-automatisering.

Netgain är partner med ServiceNow, världens ledande cloudplattform för Service Automation, automatiserade digitala användarupplevelser. Den kraftfulla digitaliseringsplattformen kan integreras med andra system och byggas ut med stödapplikationer för att automatisera hela eller delar av olika verksamhets-områden. En perfekt plattform alltså för att integrera HR-funktionen i företagets övergripande IT-strategi. 

Våra specialister har såväl helikopterperspektivet som detaljkunskaperna och hjälper dig gärna med att komma igång eller vidareutveckla den lösning ni har.

Vill du veta mer? Kontakta oss så hör vi av oss!  

Vill du prata med en Netgainare?

Du når oss enkelt på telefon och mail, du kan även fylla i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

Meny