Eva Sandberg utses till ny VD på Netgain

Alla

Pressmeddelande 2022-08-18

CombinedX-bolaget Netgain AB som är experter på digital automatisering byter VD. Mats Berthem lämnar efter sex framgångsrika år över ansvaret till Eva Sandberg, som närmast kommer ifrån CGI.

– Vi tackar Mats för att framgångsrikt ha utvecklat Netgain till den spännande marknadsposition som bolaget har idag inom automatisering, och vi är väldigt glada över att hälsa Eva Sandberg välkommen som ny vd. Eva Sandberg har stor ledarerfarenhet och kunskap om det svenska IT-konsultlandskapet och är rätt person att leda den fortsatta tillväxresa som Netgain är inne på”, säger Jörgen Qwist, koncern-VD, CombinedX

Eva Sandberg har under de senaste drygt 20 åren haft ledande roller i den svenska IT-konsultbranschen. Mellan 2009 och 2018 var Eva affärsområdeschef på Acando och efter CGI´s förvärv av Acando var Eva Affärsenhetschef för CGI’s Stockholmsverksamhet med ansvar för cirka 800 konsulter.

– Jag ser verkligen fram emot att leda Netgains framgångsrika verksamhet framöver. Automatisering ligger högt upp på agendan hos många företag och vi vill göra automatisering enkelt för nuvarande och framtida kunder. Netgain har ett mycket starkt erbjudande och expertis inom digitalisering och automatisering, men har också en stark kultur vilket är en viktig parameter för mig, säger Eva Sandberg.

Eva tillträder rollen som ny vd för Netgain den 16:e september. Mats Berthem kommer under hösten tillträda rollen som vd för larmhanteringsplattformen Skyresponse.

– Jag är stolt och tacksam över att de senaste sex åren få ha jobbat med så engagerade och kompetenta medarbetare och kunder i Netgain och kollegor i CombinedX-familjen. Netgain är ett fantastiskt företag som jag vet kommer fortsätta vinna stora framgångar, säger Mats Berthem, avgående vd.

För mer information, kontakta:

Jörgen Qwist, VD på CombinedX
jorgen.qwist@combinedX.com
070-834 28 34

Dela

Föregående nyhet
Netgain skriver flerårigt avtal med Svenska Kraftnät
Nästa nyhet
Netgain etablerar sig i Östersund genom förvärv av Loca Företagspartner AB

Fler nyheter