Hos Netgain får jag mycket av allt

Alla

Netgains Hanna Johansson gillar variation. I rollen som Business Analyst får Hanna kombinera sitt teknikintresse med arbetsdagar som aldrig liknar varandra. En perfekt matchning!

Hur hittade du till Netgain?
– Jag letade efter ett jobb där jag kunde få jobba nära kunden och samtidigt få utlopp för mitt teknikintresse. Hos Netgain hittade jag precis det jag sökte. Här får jag vara kreativ och nyfiken samtidigt som jag får jobba metodiskt, planera och lösa problem både av teknisk och affärsmässig natur.

Beskriv din roll!
– Som Business Analyst möjliggör jag förändringar. Jag kommer in i ett tidigt skede i processen och tar tillsammans med kunden fram vilka krav och behov som finns för verksamheten. I min roll så är det bra att ställa mycket frågor, att ställa ”rätt” frågor och samtidigt se både de tekniska möjligheterna och begränsningarna. Jag är tolken mellan verksamheten och teknikerna och är med under hela processen för att säkerställa att leveransen uppfyller de krav, förväntningar och behoven som finns.

Vad gillar du i ditt jobb som Business Analyst?
– Att mina dagar kan se så olika ut. Jag gillar variationen av att hålla workshops och ha kundmöten ute hos våra kunder precis lika mycket som när jag är på kontoret och ritar processcheman eller bygger applikationslösningar. Jag får mycket av allt. Jag får axla mycket ansvar också då jag måste kunna visualisera och förmedla en tydlig bild av de mål och behov som kunderna har. Tillsammans med dem får jag sedan möjlighet att ta fram nya smarta lösningar för att deras lösningar ska lyckas ännu bättre.

Hur vill du beskriva Netgain som arbetsplats?
– Det bästa med Netgain är mina kollegor. Det känns som att det alltid är bra stämning på kontoret och vi har roligt både på jobbet och utanför. Vi har en ganska bra mångfald och blandning av kön och åldrar hos oss, vilket också är kul. Förutom det så känner jag att Netgain ger oss stora möjligheter att utvecklas inom våra befintliga roller men också att jag kan få utvecklas åt ett helt annat håll, om jag vill.

Vill du utveckla våra kunder och dig själv tillsammans med oss på Netgain? Vi söker flera olika kompetenser.
Du hittar alla våra lediga tjänster här.

Dela

Föregående nyhet
Möt Netgains Business Analyst Johan Kederstedt – Hos Netgain får jag vara nära kunden
Nästa nyhet
Välkommen på inspirationsdag om digitalisering med Netgain!

Fler nyheter

Alla

Nytt kontor i Malmö

Pressmeddelande 2021-09-07 Netgain öppnar kontor i Malmö För att möta en ökad efterfrågan öppnar Netgain nu även ett…
Meny