Vad vill du bli bäst på?

Vi har Sveriges största ServiceNow-team med över 40 grymma experter runt om i landet och vi strävar alltid efter att vara bäst! Vi älskar det vi gör och vårt engagemang och kundfokus är skillnaden som gör skillnad. Vi tror på ett öppet klimat där lärande och samarbete i kombination med gapskratt stimulerar, inte bara dig som expert, utan dig som människa. Därmed fokuserar vi, i allt vi gör, på att skapa så bra förutsättningar som möjligt, för att lyckas, må bra och ha grymt roligt!

Vi har Sveriges största ServiceNow-team med över 40 grymma experter runt om i landet och vi strävar alltid efter att vara bäst! Vi älskar det vi gör och tror på ett öppet klimat där lärande och samarbete i kombination med gapskratt stimulerar, inte bara dig som expert, utan dig som människa. Därmed fokuserar vi på att skapa så bra förutsättningar som möjligt, för att lyckas, må bra och ha grymt roligt!

Detta är Netgain

Engagerande och drivna

Vi går inte till arbetet för att vi måste, vi älskar det vi gör och har en genuin passion för våra uppgifter. Därför är det naturligt för oss att göra allt för att inte bara nå utan också överträffa våra kunders förväntningar.

Vi strävar alltid efter att utmana oss själva och vi är varken rädda för att tänka nytt eller pröva nya lösningar. Vi vill leda utvecklingen i vår bransch och vi tror på oss själva, på varandra och vår vision.

Vi är stolta över att vara en del av Netgain och över det värde som vi bidrar med för människor, företag och samhället i stort.

Hjälpsamma och inkluderande

Tillsammans gör vi varandra bättre och vi gläds åt både våra kollegors och kunders framgångar. Vi har en genuin vilja att hjälpa andra att lyckas och vi har alltid kundens bästa i åtanke.

Vi behandlar alla människor med respekt och möter det okända med nyfikenhet. Vi tror helhjärtat på ett öppet klimat där glädje och gemensamt lärande skapar riktigt starka team.

Vi tar alla ett ansvar för att skapa ett så bra klimat som möjligt för att alla ska må bra och ha grymt kul tillsammans.

Har du frågor?
Tveka inte! Hör av dig till mig

Meny