En karriär på Netgain

Vår kultur

Vi älskar det vi gör och vårt engagemang och kundfokus är skillnaden som gör skillnad. Hos oss påverkar du din egen resa med hjälp och stöd från din chef och likasinnade kollegor. För oss är det viktigt med individuell utveckling då vi tror att det bygger starka team. I ett öppet klimat där lärande och samarbete i kombination med gapskratt stimulerar, inte bara dig som expert, utan dig som människa. Vi vet att det är människan som gör skillnad och därmed fokuserar vi, i allt vi gör, på att skapa så bra förutsättningar som möjligt, för att lyckas, må bra och ha grymt roligt!

Vi är experter på att digitalisera och automatisera processer och tjänster. Allt vi gör handlar om att skapa, implementera och utveckla lösningar som effektiviserar affärsprocesser och ger bättre användarupplevelser. Detta leder i sin tur till bättre service, nöjda användare, sänkta kostnader och ökad lönsamhet hos våra kunder.

Vart är du i karriären?

Oavsett vart du är i din karriär så finns det en roll för dig på Netgain

Ta nästa steg i din karriär

Vi växer så det knakar och har flera roliga projekt igång tillsammans med spännande kunder. Därför behöver vi bli fler och hoppas att du vill ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss!

Läs mer

Netgain Campus

Vill du sätta dina teoretiska kunskaper på prov? Vi erbjuder både praktikplatser och studentanställningar, med mål om anställning efter examen.

Läs mer

Trainee på Netgain

Brinner du för digitalisering och automatisering precis som vi gör? Vill du få en raketstart på din karriär? Sök då till vårt Traineeprogram och bli en Netgainare du också.

Läs mer

Vår värdegrund

Vi hjälper våra kunder, är kompetenta, håller vad vi lovar och ser till att få jobbet gjort. Vi är ödmjuka, lyhörda och respektfulla experter som är bra på att samarbeta och hjälpa varandra om det behövs. Det är enkelt att jobba med oss!

Engagerande

Vi är engagerande i våra kollegor, uppgifter och våra kunder, vi har kul på jobbet och älskar det vi gör!

Drivna

Ditt driv och din energi ska ge dig utrymme, ork, kraft och lust, att bidra till din, Netgains och våra kunders framgång.

Inkluderande

Hos oss är alla välkomna och blir sedda. Vi skapar gemenskap i och utanför företaget och möter det okända med nyfikenhet och respekt.

Hjälpsamma

Vi har en öppen och tydlig kommunikation där erkännande och respekt för alla medarbetares bidrag är vår framgång. Vi tar och har stort eget ansvar med laget före jaget i fokus.

Har du frågor?

Tveka inte, hör av dig!Julia Sandblom Wideman
Talent Acquisition Manager
Mail: julia.sandblom@netgain.se
Telefon: 076-861 49 54

Meny