En karriär på Netgain

Vår kultur

Vi älskar det vi gör och vårt engagemang och kundfokus är skillnaden som gör skillnad. Hos oss påverkar du din egen resa med hjälp och stöd från din chef och likasinnade kollegor. För oss är det viktigt med individuell utveckling då vi tror att det bygger starka team. I ett öppet klimat där lärande och samarbete i kombination med gapskratt stimulerar, inte bara dig som expert, utan dig som människa. Vi vet att det är människan som gör skillnad och därmed fokuserar vi, i allt vi gör, på att skapa så bra förutsättningar som möjligt, för att lyckas, må bra och ha grymt roligt!

Vi är experter på att digitalisera och automatisera processer och tjänster. Allt vi gör handlar om att skapa, implementera och utveckla lösningar som effektiviserar affärsprocesser och ger bättre användarupplevelser. Detta leder i sin tur till bättre service, nöjda användare, sänkta kostnader och ökad lönsamhet hos våra kunder.

Vart är du i karriären?

Oavsett vart du är i din karriär så finns det en roll för dig på Netgain

Ta nästa steg i din karriär

Vi växer så det knakar och har flera roliga projekt igång tillsammans med spännande kunder. Därför behöver vi bli fler och hoppas att du vill ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss!

Läs mer

Netgain Campus

Vill du sätta dina teoretiska kunskaper på prov? Vi erbjuder både praktikplatser och studentanställningar, med mål om anställning efter examen.

Läs mer

Trainee på Netgain

Brinner du för digitalisering och automatisering precis som vi gör? Vill du få en raketstart på din karriär? Sök då till vårt Traineeprogram och bli en Netgainare du också.

Läs mer

Vår värdegrund

Engagerande och drivna

Vi går inte till arbetet för att vi måste, vi älskar det vi gör och har en genuin passion för våra uppgifter. Vi är stolta över att vara en del av Netgain och att få dela vår passion tillsammans med likasinnade. Vi tar oss an uppgifter och problem med entusiasm och gör allt för att inte bara nå, utan även överträffa våra mål och kunders förväntningar.

Vi är inte rädda för att tänka nytt eller prova nya lösningar och strävar alltid efter att lära oss mer och utmanar oss själva, våra kunder och marknaden. Vi ser med spänning framåt mot nya utmaningar och tror på oss själva, varandra och vår vision!

Hjälpsamma och inkluderande

Tillsammans gör vi varandra bättre och vi gläds åt våra kollegors och kunders framgångar. Vi har en genuin vilja att hjälpa varandra att lyckas och vi samarbetar för att lösa våra uppdrag. Vi är nära våra kunder och har alltid kundens bästa i åtanke. Vi har kundens fokus.

Vi behandlar alla människor med respekt och möter det okända med nyfikenhet. Vi tror på ett öppet klimat där glädje och lärande bygger starka team och skapar förutsättningar för framgång. Det är människan som gör skillnad och vi strävar alltid efter att skapa ett så bra klimat som möjligt för att vi ska må bra och ha grymt kul tillsammans.

Har du frågor?

Tveka inte, hör av dig!Julia Sandblom Wideman
Talent Acquisition Manager
Mail: julia.sandblom@netgain.se
Telefon: 070-888 39 06

Meny