Vad vill du bli bäst på?

Vi har Sveriges största ServiceNow-team med över 40 grymma experter runt om i landet och vi strävar alltid efter att vara bäst! Vi älskar det vi gör och vårt engagemang och kundfokus är skillnaden som gör skillnad. Vi tror på ett öppet klimat där lärande och samarbete i kombination med gapskratt stimulerar, inte bara dig som expert, utan dig som människa. Det är människan som gör skillnad och därmed fokuserar vi, i allt vi gör, på att skapa så bra förutsättningar som möjligt, för att lyckas, må bra och ha grymt roligt!

Detta är Netgain

Engagerande och drivna

Vi går inte till arbetet för att vi måste, vi älskar det vi gör och har en genuin passion för våra uppgifter. Vi är stolta över att vara en del av Netgain och att få dela vår passion tillsammans med likasinnade. Vi tar oss an uppgifter och problem med entusiasm och gör allt för att inte bara nå, utan även överträffa våra mål och kunders förväntningar.

Vi är inte rädda för att tänka nytt eller prova nya lösningar och strävar alltid efter att lära oss mer och utmanar oss själva, våra kunder och marknaden. Vi ser med spänning framåt mot nya utmaningar och tror på oss själva, varandra och vår vision!

Hjälpsamma och inkluderande

Tillsammans gör vi varandra bättre och vi gläds åt våra kollegors och kunders framgångar. Vi har en genuin vilja att hjälpa varandra att lyckas och vi samarbetar för att lösa våra uppdrag. Vi är nära våra kunder och har alltid kundens bästa i åtanke. Vi har kundens fokus.

Vi behandlar alla människor med respekt och möter det okända med nyfikenhet. Vi tror på ett öppet klimat där glädje och lärande bygger starka team och skapar förutsättningar för framgång. Det är människan som gör skillnad och vi strävar alltid efter att skapa ett så bra klimat som möjligt för att vi ska må bra och ha grymt kul tillsammans.

Har du frågor?
Tveka inte! Hör av dig till mig

Meny