Netgain Campus

Vill du sätta dina teoretiska kunskaper på prov?

Vi erbjuder både praktikplatser och studentanställningar, med mål om anställning efter examen.

Bli en Rockstar

Att bli en ”Rockstar” på Netgain är en spännande resa på både små stigar och stora motorvägar. Du kommer att gå igenom med- och motgångar, alltid i syfte att lära. Det spelar ingen roll om du är trummis, sångare eller gitarrist – vi har en plats för alla – Bara du själv har driv och nyfikenhet, samt tålamod.

Vi älskar det vi gör och vårt engagemang och kundfokus är skillnaden som gör skillnad. Hos oss påverkar du din egen resa med hjälp och stöd från din chef och likasinnade kollegor. För oss är det viktigt med individuell utveckling då vi tror att det bygger starka team. I ett öppet klimat där lärande och samarbete i kombination med gapskratt stimulerar, inte bara dig som expert, utan dig som människa. Vi vet att det är människan som gör skillnad och därmed fokuserar vi, i allt vi gör, på att skapa så bra förutsättningar som möjligt, för att lyckas, må bra och ha grymt roligt!

Vad är Netgain Campus?

Praktik och Studentanställning

Julia och Per berättar mer om praktikupplägget och hur en studentanställning kan se ut

Hur ser praktiken ut?
Vad innebär det att vara studentanställd?

Vilken roll passar dig?

Business Analyst

En Business Analyst (BA) är en problemlösare, en tolk mellan Business och IT, en person som tar verktygen som finns och skapar möjligheter. I rollen som BA analyserar du de krav som kommer fram och hittar bästa möjliga lösning. I denna roll är det ett plus att vara strukturerad och processinriktad, men samtidigt även agil och flexibel i sitt arbete.

Utveckling och Integration

Du drivs av att utvecklas i kreativa, agila och engagerade team där ni sätter er in i kundens problem och utmaningar för att kunna bidra till en riktigt bra leverans. Du är nästan nördigt intresserad av teknik och strävar alltid efter att utvecklas och lära dig nytt.

Elin och Ellinor har gått olika vägar

Elin startade sin Netgain-resa med en praktik och är idag anställd samtidigt som hon slutför sina studier på Linköpings Universitet. Ellinor studerar sitt sista år på Linköpings Universitet och är studentanställd hos oss vilket innebär att hon jobbar 2 dagar i veckan vid sidan av sina studier.

Elin och Ellinor berättar mer om sina resor här nedan!

Elin Lindgren

System Developer

Ellinor Fagerholm

Junior Business Analyst

Vår värdegrund

Vi hjälper våra kunder, är kompetenta, håller vad vi lovar och ser till att få jobbet gjort. Vi är ödmjuka, lyhörda och respektfulla experter som är bra på att samarbeta och hjälpa varandra om det behövs. Det är enkelt att jobba med oss!

Engagerande

Vi är engagerande i våra kollegor, uppgifter och våra kunder, vi har kul på jobbet och älskar det vi gör!

Drivna

Ditt driv och din energi ska ge dig utrymme, ork, kraft och lust, att bidra till din, Netgains och våra kunders framgång.

Inkluderande

Hos oss är alla välkomna och blir sedda. Vi skapar gemenskap i och utanför företaget och möter det okända med nyfikenhet och respekt.

Hjälpsamma

Vi har en öppen och tydlig kommunikation där erkännande och respekt för alla medarbetares bidrag är vår framgång. Vi tar och har stort eget ansvar med laget före jaget i fokus.

Har du frågor?

Tveka inte, hör av dig!

Ansvarig för programmet är:Julia Sandblom Wideman
Talent Acquisition Manager
Mail: julia.sandblom@netgain.se
Telefon: 070-888 39 06

Meny