Vi ska bli bäst på automatisering

Vi har Sveriges största ServiceNow-team med över 40 grymma experter runt om i landet och vi strävar alltid efter att vara bäst! Just nu fokuserar vi framför allt på områdena HR, CSM, ITBM, ITSM och Appar. Vi har flera nya kunder och spännande projekt på gång så för att möta en ökad efterfrågan räknar vi med att rekrytera ett 20-tal nya medarbetare den närmsta tiden. Detta är en stor del av vår tillväxtplan och utveckling av vårt erbjudande inom Hyperautomation.

Bäst på ServiceNow!

Vi på Netgain gillar ServiceNow plattformen så mycket att vi tänker bli bäst! Framför allt inom våra fokusområden HR, CSM, ITBM, ITSM, Appar och integrationer.

Träffa våra Netgainare

Oavsett vilken roll du söker så ska du tycka om att jobba i team och ha ett eget inre driv. Hos oss finns inget vi eller dem mellan våra olika yrkesroller. Alla är lagspelare som jobbar tillsammans för att hitta de bästa lösningarna!

Fokusområden just nu!

Ett par av våra fokusområden just nu är Custom Apps och HR Service Delivery i ServiceNow. Här berättar våra experter Eric och Hanna mer om det.

Detta är Netgain

Engagerande och drivna

Vi går inte till arbetet för att vi måste, vi älskar det vi gör och har en genuin passion för våra uppgifter. Därför är det naturligt för oss att göra allt för att inte bara nå utan också överträffa våra kunders förväntningar.

Vi strävar alltid efter att utmana oss själva och vi är varken rädda för att tänka nytt eller pröva nya lösningar. Vi vill leda utvecklingen i vår bransch och vi tror på oss själva, på varandra och vår vision.

Vi är stolta över att vara en del av Netgain och över det värde som vi bidrar med för människor, företag och samhället i stort.

Hjälpsamma och inkluderande

Tillsammans gör vi varandra bättre och vi gläds åt både våra kollegors och kunders framgångar. Vi har en genuin vilja att hjälpa andra att lyckas och vi har alltid kundens bästa i åtanke.

Vi behandlar alla människor med respekt och möter det okända med nyfikenhet. Vi tror helhjärtat på ett öppet klimat där glädje och gemensamt lärande skapar riktigt starka team.

Vi tar alla ett ansvar för att skapa ett så bra klimat som möjligt för att alla ska må bra och ha grymt kul tillsammans.

Har du frågor?
Tveka inte! Hör av dig till mig

Meny