Nu gasar vi!

Vi har Sveriges största ServiceNow-team med över 40 grymma experter runt om i landet och vi strävar alltid efter att vara bäst! Vi har flera nya kunder och spännande projekt på gång så för att möta en ökad efterfrågan räknar vi med att rekrytera ett 20-tal nya medarbetare den närmsta tiden. Detta är en stor del av vår tillväxtplan och utveckling av vårt erbjudande inom Hyperautomation.

Bäst på ServiceNow!

Vi på Netgain gillar ServiceNow plattformen så mycket att vi tänker bli bäst! Framför allt inom våra fokusområden HR, CSM, ITBM, ITSM, Appar och integrationer.

Träffa våra Netgainare

Oavsett vilken roll du söker så ska du tycka om att jobba i team och ha ett eget inre driv. Hos oss finns inget vi eller dem mellan våra olika yrkesroller. Alla är lagspelare som jobbar tillsammans för att hitta de bästa lösningarna!

Fokusområden just nu!

Ett par av våra fokusområden just nu är Custom Apps och HR Service Delivery i ServiceNow. Här berättar våra experter Eric och Hanna mer om det.

Detta är Netgain

Engagerande och drivna

Vi går inte till arbetet för att vi måste, vi älskar det vi gör och har en genuin passion för våra uppgifter. Vi är stolta över att vara en del av Netgain och att få dela vår passion tillsammans med likasinnade. Vi tar oss an uppgifter och problem med entusiasm och gör allt för att inte bara nå, utan även överträffa våra mål och kunders förväntningar.

Vi är inte rädda för att tänka nytt eller prova nya lösningar och strävar alltid efter att lära oss mer och utmanar oss själva, våra kunder och marknaden. Vi ser med spänning framåt mot nya utmaningar och tror på oss själva, varandra och vår vision!

Hjälpsamma och inkluderande

Tillsammans gör vi varandra bättre och vi gläds åt våra kollegors och kunders framgångar. Vi har en genuin vilja att hjälpa varandra att lyckas och vi samarbetar för att lösa våra uppdrag. Vi är nära våra kunder och har alltid kundens bästa i åtanke. Vi har kundens fokus.

Vi behandlar alla människor med respekt och möter det okända med nyfikenhet. Vi tror på ett öppet klimat där glädje och lärande bygger starka team och skapar förutsättningar för framgång. Det är människan som gör skillnad och vi strävar alltid efter att skapa ett så bra klimat som möjligt för att vi ska må bra och ha grymt kul tillsammans.

Har du frågor?
Tveka inte! Hör av dig till mig

Meny