Ta nästa steg med oss!

Vi växer så det knakar och har flera roliga projekt igång tillsammans med spännande kunder. Därför behöver vi bli fler och hoppas att du vill ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss på Netgain!

Netgain-kulturen

Vi älskar det vi gör och vårt engagemang och kundfokus är skillnaden som gör skillnad. Hos oss påverkar du din egen resa med hjälp och stöd från din chef och likasinnade kollegor. För oss är det viktigt med individuell utveckling då vi tror att det bygger starka team. I ett öppet klimat där lärande och samarbete i kombination med gapskratt stimulerar, inte bara dig som expert, utan även dig som människa. Vi vet att det är människan som gör skillnad och därmed fokuserar vi, i allt vi gör, på att skapa så bra förutsättningar som möjligt, för att lyckas, må bra och ha grymt roligt!

Vi är experter på att digitalisera och automatisera processer och tjänster. Allt vi gör handlar om att skapa, implementera och utveckla lösningar som effektiviserar affärsprocesser och ger bättre användarupplevelser. Detta leder i sin tur till bättre service, nöjda användare, sänkta kostnader och ökad lönsamhet hos våra kunder.

Träffa våra Netgainare

Oavsett vilken roll du söker så ska du tycka om att jobba i team och ha ett eget inre driv. Hos oss finns inget vi eller dem mellan våra olika yrkesroller. Alla är lagspelare som jobbar tillsammans för att hitta de bästa lösningarna!

J.D. Loera
Business Analyst

Dennis Fosse
Systemutvecklare

Hanna Johansson
Business Analyst

Jonas Borg
Systemutvecklare

Vår värdegrund

Engagerande

Vi är engagerande i våra kollegor, uppgifter och våra kunder, vi har kul på jobbet och älskar det vi gör!

Drivna

Ditt driv och din energi ska ge dig utrymme, ork, kraft och lust, att bidra till din, Netgains och våra kunders framgång.

Inkluderande

Hos oss är alla välkomna och blir sedda. Vi skapar gemenskap i och utanför företaget och möter det okända med nyfikenhet och respekt.

Hjälpsamma

Vi har en öppen och tydlig kommunikation där erkännande och respekt för alla medarbetares bidrag är vår framgång. Vi tar och har stort eget ansvar med laget före jaget i fokus.

Har du frågor?

Tveka inte, hör av dig!Julia Sandblom Wideman
Talent Acquisition Manager
Mail: julia.sandblom@netgain.se
Telefon: 070-888 39 06

Meny