Trainee på Netgain!

Brinner du för digitalisering och automatisering precis som vi gör? Vill du få en raketstart på din karriär? Sök då till vårt Traineeprogram och bli en Netgainare du också. Under din tid som trainee kommer du få dyka ner i tekniken i någon av våra plattformar, hänga med mentorer i kundleveranser samt ta del av vår metodik.

Ansökan är just nu stängd men öppnar igen under våren 2022. Men hör gärna av dig om du vill veta mer!

En del av CombinedX

Trainee-programmet är 6 månader långt och en del av CombinedX där du tillsammans med traineer från olika företag får en gemensam utbildning i modernt ledarskap vid 5 tillfällen under året. Under utbildningsprogrammet kommer du att tilldelas en mentor och delta i studiebesök, seminarier och samverkansaktiviteter som utökar ditt professionella nätverk. Du kommer att få en bred utbildning inom alla våra kompetensområden för att därefter välja ett specialistområde att utvecklas vidare inom.

Efter avslutat program hoppas vi självklart att du vill fortsätta din resa på Netgain!

Netgain-kulturen

Vi älskar det vi gör och vårt engagemang och kundfokus är skillnaden som gör skillnad. Hos oss påverkar du din egen resa med hjälp och stöd från din chef och likasinnade kollegor. För oss är det viktigt med individuell utveckling då vi tror att det bygger starka team. I ett öppet klimat där lärande och samarbete i kombination med gapskratt stimulerar, inte bara dig som expert, utan dig som människa. Vi vet att det är människan som gör skillnad och därmed fokuserar vi, i allt vi gör, på att skapa så bra förutsättningar som möjligt, för att lyckas, må bra och ha grymt roligt!

Vi är experter på att digitalisera och automatisera processer och tjänster. Allt vi gör handlar om att skapa, implementera och utveckla lösningar som effektiviserar affärsprocesser och ger bättre användarupplevelser. Detta leder i sin tur till bättre service, nöjda användare, sänkta kostnader och ökad lönsamhet hos våra kunder.

Vår värdegrund

Engagerande och drivna

Vi går inte till arbetet för att vi måste, vi älskar det vi gör och har en genuin passion för våra uppgifter. Vi är stolta över att vara en del av Netgain och att få dela vår passion tillsammans med likasinnade. Vi tar oss an uppgifter och problem med entusiasm och gör allt för att inte bara nå, utan även överträffa våra mål och kunders förväntningar.

Vi är inte rädda för att tänka nytt eller prova nya lösningar och strävar alltid efter att lära oss mer och utmanar oss själva, våra kunder och marknaden. Vi ser med spänning framåt mot nya utmaningar och tror på oss själva, varandra och vår vision!

Hjälpsamma och inkluderande

Tillsammans gör vi varandra bättre och vi gläds åt våra kollegors och kunders framgångar. Vi har en genuin vilja att hjälpa varandra att lyckas och vi samarbetar för att lösa våra uppdrag. Vi är nära våra kunder och har alltid kundens bästa i åtanke. Vi har kundens fokus.

Vi behandlar alla människor med respekt och möter det okända med nyfikenhet. Vi tror på ett öppet klimat där glädje och lärande bygger starka team och skapar förutsättningar för framgång. Det är människan som gör skillnad och vi strävar alltid efter att skapa ett så bra klimat som möjligt för att vi ska må bra och ha grymt kul tillsammans.

Vilken roll passar dig?

Business Analyst

En Business Analyst (BA) är en problemlösare, en tolk mellan Business och IT, en person som tar verktygen som finns och skapar möjligheter. I rollen som BA analyserar du de krav som kommer fram och hittar bästa möjliga lösning. I denna roll är det ett plus att vara strukturerad och processinriktad, men samtidigt även agil och flexibel i sitt arbete.

Utveckling och Integration

Du drivs av att utvecklas i kreativa, agila och engagerade team där ni sätter er in i kundens problem och utmaningar för att kunna bidra till en riktigt bra leverans. Du är nästan nördigt intresserad av teknik och strävar alltid efter att utvecklas och lära dig nytt.

Programmets upplägg

Start: 31 augusti 2021

Längd: Sex månader

Utbildningstillfällen: Fem stycken (på olika orter inkl. övernattning)

Placeringsorter: Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö

Ansökan öppnar igen under våren 2022, men hör gärna av dig om du vill veta mer

Har du frågor?

Tveka inte, hör av dig!

Ansvarig för programmet är:Julia Sandblom Wideman
HR & Talent Manager
Mail: julia.sandblom@netgain.se
Telefon: 070-888 39 06

Meny