Trainee på Netgain!

Brinner du för digitalisering och automatisering precis som vi gör? Vill du få en raketstart på din karriär? Sök då till vårt Traineeprogram och bli en Netgainare du också. Under din tid som trainee kommer du få dyka ner i tekniken i någon av våra plattformar, hänga med mentorer i kundleveranser samt ta del av vår metodik.

En del av CombinedX

Trainee-programmet är 6 månader långt och en del av CombinedX där du tillsammans med traineer från olika företag får en gemensam utbildning i modernt ledarskap vid 5 tillfällen under året. Under utbildningsprogrammet kommer du att tilldelas en mentor och delta i studiebesök, seminarier och samverkansaktiviteter som utökar ditt professionella nätverk. Du kommer att få en bred utbildning inom alla våra kompetensområden för att därefter välja ett specialistområde att utvecklas vidare inom.

Efter avslutat program hoppas vi självklart att du vill fortsätta din resa på Netgain!

Netgain-kulturen

Vi älskar det vi gör och vårt engagemang och kundfokus är skillnaden som gör skillnad. Hos oss påverkar du din egen resa med hjälp och stöd från din chef och likasinnade kollegor. För oss är det viktigt med individuell utveckling då vi tror att det bygger starka team. I ett öppet klimat där lärande och samarbete i kombination med gapskratt stimulerar, inte bara dig som expert, utan dig som människa. Vi vet att det är människan som gör skillnad och därmed fokuserar vi, i allt vi gör, på att skapa så bra förutsättningar som möjligt, för att lyckas, må bra och ha grymt roligt!

Vi är experter på att digitalisera och automatisera processer och tjänster. Allt vi gör handlar om att skapa, implementera och utveckla lösningar som effektiviserar affärsprocesser och ger bättre användarupplevelser. Detta leder i sin tur till bättre service, nöjda användare, sänkta kostnader och ökad lönsamhet hos våra kunder.

Vår värdegrund

Vi hjälper våra kunder, är kompetenta, håller vad vi lovar och ser till att få jobbet gjort. Vi är ödmjuka, lyhörda och respektfulla experter som är bra på att samarbeta och hjälpa varandra om det behövs. Det är enkelt att jobba med oss!

Engagerande

Vi är engagerande i våra kollegor, uppgifter och våra kunder, vi har kul på jobbet och älskar det vi gör!

Drivna

Ditt driv och din energi ska ge dig utrymme, ork, kraft och lust, att bidra till din, Netgains och våra kunders framgång.

Inkluderande

Hos oss är alla välkomna och blir sedda. Vi skapar gemenskap i och utanför företaget och möter det okända med nyfikenhet och respekt.

Hjälpsamma

Vi har en öppen och tydlig kommunikation där erkännande och respekt för alla medarbetares bidrag är vår framgång. Vi tar och har stort eget ansvar med laget före jaget i fokus.

Vilken roll passar dig?

Business Analyst

En Business Analyst (BA) är en problemlösare, en tolk mellan Business och IT, en person som tar verktygen som finns och skapar möjligheter. I rollen som BA analyserar du de krav som kommer fram och hittar bästa möjliga lösning. I denna roll är det ett plus att vara strukturerad och processinriktad, men samtidigt även agil och flexibel i sitt arbete.

Utveckling och Integration

Du drivs av att utvecklas i kreativa, agila och engagerade team där ni sätter er in i kundens problem och utmaningar för att kunna bidra till en riktigt bra leverans. Du är nästan nördigt intresserad av teknik och strävar alltid efter att utvecklas och lära dig nytt.

Programmets upplägg

Start: 31 augusti 2021

Längd: Sex månader

Utbildningstillfällen: Fem stycken (på olika orter inkl. övernattning)

Placeringsorter: Stockholm, Norrköping, Göteborg och Lund

Har du frågor?

Tveka inte, hör av dig!

Ansvarig för programmet är:Julia Sandblom Wideman
Talent Acquisition Manager
Mail: julia.sandblom@netgain.se
Telefon: 076-861 49 54

Meny