Lagkänsla med bra driv kännetecknar oss på Netgain

Netgain växer så att det knakar. Under hösten 2016 öppnades ännu ett kontor i Norrköping. Där arbetar lösningsarkitekten Mikael Weghammar som nu ser fram emot att välkomna nya kollegor till kontoret. Netgain söker nämligen flera nya medarbetare med olika kompetenser.
Jobbannonser har sitt språk, men vad gör Netgain till en arbetsplats man gillar att arbeta på?

– Företagskulturen. Netgain är ett roligt företag att jobba på. Jag upplever att vi har en fokuserad och målmedveten ledning. Vi har ett bra driv i affärerna. Behöver man utbildning inom sin yrkesroll eller någon form av verksamhetsutbildning finns det en plan för det. Det känns också stimulerande att det går att byta roll och göra karriär internt. Eftersom vi finns på flera platser i landet går det dessutom att hitta intressanta jobb på Netgain även om man inte bor i storstaden, berättar Mikael Weghammar.

Yrkesroll med flera kontaktytor
Mikael har jobbat på Netgain sedan 2013. Han stormtrivs. På kontoret i Norrköping har vi gått från fem personer till i nuläget sexton, och fler är på väg in.
– Vi känner varandra väl och har väldigt kul ihop. I min roll som lösningsarkitekt samarbetar jag främst utvecklarna och våra affärsanalytiker. Jag är lite av kittet mellan dem då jag ska översätta kundernas önskemål till ett tekniskt språk som sedan ska programmeras. Vid uppstarten av ett nytt projekt är det ofta flera inblandade från våra olika kontor. I min yrkesroll får jag också möjlighet att träffa våra kunder i deras arbetsmiljö. Norrköping är en bra utgångspunkt då man lätt kan resa med tåg till och från kunderna som finns i hela landet.

I vilka branscher jobbar ni främst?
– Det är svårt att peka på någon specifik. Vi arbetar tillsammans med alla som behöver effektivisera sina processer. Netgain hjälper den offentliga sektorn men har också stora och medelstora företag på kundlistan i alla branscher.

Fullt fokus tillsammans

Vilka egenskaper värdesätter du hos dem som vill söka jobb på Netgain?
– Det beror förstås på vilken yrkesroll man söker. Utvecklaren ska vara en duktig programmerare, gärna med känsla för grafisk design och UX. En affärsanalytiker bör självklart vara utåtriktad och kunna analysera kundens önskemål och problembild. Oavsett vilken roll man söker så ska man gilla att jobba i team och ha ett inre driv. Hos oss finns inget vi och dem mellan våra olika yrkesroller. Alla är lagspelare som jobbar fokuserat tillsammans. Det är därför jag gillar att arbeta på Netgain, säger Mikael.

Länkar och info

Vill du veta mer om vilka spännande jobbmöjligheter som finns hos Netgain just nu? Här hittar du alla våra lediga tjänster.

Netgain letar alltid efter medarbetare med spjutspetskomptens som våra kunder efterfrågar. Hittar du inte exakt din yrkesprofil bland våra annonser just nu? Skicka oss en ansökan med CV och en kort beskrivning av dig själv på www.netgain.se/karriar. Du kan vara den vi söker för framtiden.

Håll dig uppdaterad om vad som händer hos oss på Netgain. Följ oss på LinkedIn och Facebook för senaste nytt.

Dela

Föregående nyhet
Förståelse för kundens behov lika viktigt som systemutveckling
Nästa nyhet
Netgain Norrköping flyttar!

Fler nyheter

Alla

Nytt kontor i Malmö

Pressmeddelande 2021-09-07 Netgain öppnar kontor i Malmö För att möta en ökad efterfrågan öppnar Netgain nu även ett…
Alla

Roboten GÅrdon

Pressmeddelande 2021-06-30 Roboten GÅrdon frigör tid för mer värdeskapande aktiviteter Gästrike återvinnare automatiserade ärendehandläggningen för två ärendetyper gällande…
Meny