Möt Netgains Business Analyst Johan Kederstedt – Hos Netgain får jag vara nära kunden

Johan Kederstedt arbetar som Business Analyst hos Netgain. Tillsammans med sina kollegor jobbar han nära Netgains kunder i längre projekt. Något han trivs alldeles utmärkt med.

Varför sökte du dig till Netgain?
– Jag kände till företaget och dess medarbetare sedan tidigare. Företagskulturen och kompisandan som jag förstod fanns hos Netgain var något jag ville vara en del av. När jag var sugen att byta jobb under hösten 2017 var valet enkelt.

Hur ser din dag ut hos Netgain?
– Just nu jobbar jag i ett långtidsuppdrag hos en kund i Linköping. Vi är ett Netgain-team på 6 personer som arbetar nära företagets alla projektmedlemmar. På min tidigare arbetsplats hade jag flera projekt och andra roller på gång samtidigt. Det kändes svårt att räcka till för alla. Nu kan jag fokusera på en och samma kund och leverera hög kvalitet på ett mer långsiktigt plan. Det känns bra att vara nära kunden och förstå samt utveckla lösningar som är anpassade för företagets egna utmaningar. Att nu kunna styra min egen kalender känns lyxigt.

Vilket stöd får du från Netgain i din roll som Business Analyst?
– Sedan jag började hos Netgain har jag gått ett flertal kurser och tagit flera certifikat, bland annat ett RPA-certifikat (Robotics Process Automation). Det känns verkligen som att Netgain månar om oss medarbetare och vill satsa på oss. Rent socialt är det alltid härligt att ”komma hem” till kontoret någon dag i veckan. Erfarenhetsutbyte kollegor emellan är lika viktigt som att känna gemenskap med varandra när man inte har setts på ett tag.

Varför ska man söka sig till Netgain?
– Brinner du för att utveckla nya lösningar som underlättar våra kunders vardag samtidigt som du vill utvecklas inom ditt yrke ska du definitivt söka dig till Netgain. Har du de grundläggande kunskaperna som krävs för de olika rollerna som Netgain söker får du dessutom chansen att utveckla dig själv inom nya områden. På köpet blir du en del av ett team där alla stöttar varandra med humor, värme och professionalism.

Netgain växer så att det knakar. Vi behöver bli fler för att utveckla våra kunder.
Här hittar du alla våra lediga tjänster.
Vi väntar på din ansökan!

Dela

Föregående nyhet
Netgain på KommITS Digitaliseringsdagar i Visby 6-8 maj 2019
Nästa nyhet
Hos Netgain får jag mycket av allt

Fler nyheter

Alla

Nytt kontor i Malmö

Pressmeddelande 2021-09-07 Netgain öppnar kontor i Malmö För att möta en ökad efterfrågan öppnar Netgain nu även ett…
Alla

Roboten GÅrdon

Pressmeddelande 2021-06-30 Roboten GÅrdon frigör tid för mer värdeskapande aktiviteter Gästrike återvinnare automatiserade ärendehandläggningen för två ärendetyper gällande…
Meny