Netgain först i Sverige med utbildningar inom Service Automation Framework

Alla

Netgain är det första företaget i Sverige som är ackrediterade utbildare inom Service Automation Framework. Endast 8 företag i världen har hittills ackrediterats via APMG International som har ensamrätt på certifierade utbildningar inom Service Automation Framework.

Det finns idag många olika ramverk, modeller och standarder på marknaden som används vid implementationer eller förvaltningsuppdrag. Service Automation Framework är det första ramverket som är framtaget för hur man designar och automatiserar tjänster.

Service Automation Framework bygger på erfarenheter, som skapat ett globalt best practice för design av automatiserade tjänster. Målet är att leverera en optimal användarupplevelse.

Ramverket har en pedagogisk steg-för-stegmetodik som inkluderar flera designelement och processer som alla organisationer kan använda för att digitalisera och automatisera sin verksamhet.

Netgain har sedan 2017 arbetat enligt konceptet. Service Automation Framework är en del av företagets know-how.

– Utbildningsackrediteringen är ytterligare ett steg och ett kvitto på att Netgain kan leverera utbildningar inom området enligt en global standard. Det stärker Netgains position som ledande leverantör inom Service Automation, säger Mats Berthem VD på Netgain.

– Ramverket är verkligen en bra grund att utgå ifrån när nya tjänster designas eller om man vill effektivisera sina befintliga processer. Tack vare ackrediteringen står Netgain nu redo att hjälpa fler företag i utvecklingen av Service Automation, säger Johan Kederstedt som är Sveriges första certifierade utbildare inom Service Automation Framework.

Läs mer om utbildningen på www.netgain.se/best-practice/utbildning/

För mer information kontakta Johan Kederstedt, Instruktör på Netgain:

Johan Kederstedt, Instruktör på Netgain
Johan Kederstedt, Instruktör på Netgain

Om Netgain
Netgain hjälper företag att på kort tid digitalisera sin verksamhet. Med våra experter inom Service Automation effektiviserar vi era manuella rutiner, beställningar och processer för snabbt resultat och ökad lönsamhet.

Dela

Föregående nyhet
Karriär: System Developer ServiceNow
Nästa nyhet
Tillsammans kan vi peppa Sveriges unga till ett hälsosammare liv

Fler nyheter

Alla

Nytt kontor i Malmö

Pressmeddelande 2021-09-07 Netgain öppnar kontor i Malmö För att möta en ökad efterfrågan öppnar Netgain nu även ett…
Alla

Roboten GÅrdon

Pressmeddelande 2021-06-30 Roboten GÅrdon frigör tid för mer värdeskapande aktiviteter Gästrike återvinnare automatiserade ärendehandläggningen för två ärendetyper gällande…
Meny