Netgain öppnar kontor i Göteborg

Alla

Netgain växer så det knakar. Sedan 2008 har vi öppnat kontor i Stockholm, Lund, Karlstad och Norrköping. Nu öppnar vi ytterligare ett nytt kontor, denna gång i Göteborg. Netgain har flera kunder i Göteborgsregionen. Vi ser därför att det är viktigt att finnas på plats lokalt för att hjälpa dem och nya kunder på resan mot digital automation.

Med expertkompetens inom ServiceNow, Dreamtsoft och Service Automation Framework vill Netgain bli förstahandsvalet för företag och organisationer som vill effektivisera sina processer i Göteborg. Med användaren i centrum gör vi automation enkel genom att kombinera metodstöd, använda standardplattformar och vår expertkompetens.

Vi är ständigt på jakt efter nya, nyfikna och målorienterade medarbetare. Netgain söker nu de bästa konsulterna till vårt team. Samtliga nya tjänster i Göteborg finns att söka redan nu.

Netgains vd Mats Berthem ser fram emot det nya året och expansionen i Västsverige.

–  Etableringen i Göteborg är ett viktigt steg i vår strategi att vara närvarande där vi verkar. Vår erfarenhet med lokal förankring nära våra kunder ser vi som en framgångsfaktor både för Netgain och de företag som vi samarbetar med. Vi tror på digitaliseringens möjligheter för den enskilde och samhället.

Se de lediga tjänsterna här: https://netgain.teamtailor.com

Dela

Föregående nyhet
Tillsammans kan vi peppa Sveriges unga till ett hälsosammare liv
Nästa nyhet
Nu flyttar vi till nya lokaler i Stockholm

Fler nyheter

Alla

Nytt kontor i Malmö

Pressmeddelande 2021-09-07 Netgain öppnar kontor i Malmö För att möta en ökad efterfrågan öppnar Netgain nu även ett…
Alla

Roboten GÅrdon

Pressmeddelande 2021-06-30 Roboten GÅrdon frigör tid för mer värdeskapande aktiviteter Gästrike återvinnare automatiserade ärendehandläggningen för två ärendetyper gällande…
Meny