Netgain på KommITS Digitaliseringsdagar i Visby 6-8 maj 2019

Du kommer väl till Visby och KommITS Digitaliseringsdagar 2019, lyssna på oss när vi berättar om hur man på bästa sätt driver ett robotiseringsprojekt som ett verksamhetsprojekt.

Alla talar om robotisering. men ingen talar om hur man gör!

Mats Bringefalk, Business Analyst på Netgain.

Robotiseringsmarknaden växer explosionsartat på alla fronter i Sverige och genomförs inte sällan med ambitionen att öka effektiviteten och kunna ge samma service med mindre resurser.
Vad ska man tänka på och vad är nycklarna vid införande av RPA?
Lyssna på Netgain, experter inom Service Automation, på hur ni på bästa sätt kan driva införande som ett verksamhetsprojekt samt hur ni kan använda stöd i ramverk SAF, Service Automation Framework, för processutveckling och förvaltning.

Läs hela programmet här

På Wisby Strand Congress & Event genomför KommITS 6-8 maj 2019 års Digitaliseringsdagar tillsammans med några av de företag som idag hjälper kommunerna med att digitalisera sina processer. Kom och träffa kollegor, nätverka med leverantörer och få inspiration till att skapa Värde och Förnyelse i din kommun. Digitaliseringsdagarna är den självklara mötesplatsen för kommunal digitalisering, inspirerande dagar skapade av kollegor för kollegor.

Läs mer om konferensen på digitaliseringsdagarna.se

 

Kontakta oss för mer information eller ett möte

  • Från och med den 25 maj 2018 får den europeiska dataskyddsförordningen effekt (The General Data Protection Regulation - GDPR). Netgain bryr sig om din integritet och personuppgifter. För att kunna kontakta dig behöver vi ditt samtycke att för att spara dina personuppgifter.

Dela

Föregående nyhet
Inspirationsdag med Netgain!
Nästa nyhet
Möt Netgains Business Analyst Johan Kederstedt – Hos Netgain får jag vara nära kunden

Fler nyheter

Alla

Nytt kontor i Malmö

Pressmeddelande 2021-09-07 Netgain öppnar kontor i Malmö För att möta en ökad efterfrågan öppnar Netgain nu även ett…
Alla

Roboten GÅrdon

Pressmeddelande 2021-06-30 Roboten GÅrdon frigör tid för mer värdeskapande aktiviteter Gästrike återvinnare automatiserade ärendehandläggningen för två ärendetyper gällande…
Meny