Netgain på KommITS Teknikdagar i Västerås 1-2 oktober 2019

Alla

Netgain är en av flera talare på KommITS Teknikdagar i Västerås 1-2 oktober 2019, kom och hör Fredrik Spets ge värdefull insikt i automationsplattformar, metodik för hållbar automation och hur man använder AI som digital arbetskraft på rätt sätt.

Talare på KommITS: Fredrik Spets Head of Service Automation – Netgain AB

Beskrivning:
Under de senaste åren har många organisationer varit fokuserade på automation. Men på den alltmer pressade marknaden där många organisationer är under ett ständigt tryck för att leverera bättre resultat med mindre resurser upplever många att det inte går i den takt som behoven kräver – och ställer sig frågan hur de kan accelerera? Hur kan vi automatisera enkelt och återanvända byggblock så att vi ej behöver uppfinna hjulet om och om igen?

  • Vi behöver moderna automationsplattformar med rätt arkitektur som inte låser in organisationen och begränsar innovation
  • Utöver rätt teknikplattform behöver vi även en metodik som gör att vi kan möta behoven rätt – och skapa en hållbar automation.
  • Vi behöver nyttja digital arbetskraft, robotar, och AI på rätt sätt. Inte bara som silvertejp mellan redan spruckna processer.

Netgain kommer presentera aktuella erfarenheter om hur organisationer blivit hjälpta med att accelerera sin automation av processer och tjänster. Detta med hjälp av en standardiserad metodik, rätt arkitektur för automationsplattformar och hur den digitala arbetskraften med robotar samt AI kan involveras i en helhet.

Önskas mer information? Eller varför inte en demo av en hel ny modern automationsplattform för mindre och mellanstora kommuner? Besök vår monter plats 15.

Om KommITS Teknikdagar
Årets teknikdagar har fokus på ett mycket intressant ämne Digital teknik, digitala möjligheter och nya IT-avdelningar.

  • Innovationsmetoder när IT-projekten dör ut
  • Hantera innovationer och kontinuitet parallellt och på riktigt
  • Så tar vi ombord teknik vi inte hade igår

Läs mer om programmet på www.kommits.se

Dela

Föregående nyhet
Nytt White Paper – Design, Automate and Accelerate through Service Automation
Nästa nyhet
Netgain, ledande på Service Automation, förstärker med erfaren affärsutvecklingschef

Fler nyheter

Alla

Nytt kontor i Malmö

Pressmeddelande 2021-09-07 Netgain öppnar kontor i Malmö För att möta en ökad efterfrågan öppnar Netgain nu även ett…
Alla

Roboten GÅrdon

Pressmeddelande 2021-06-30 Roboten GÅrdon frigör tid för mer värdeskapande aktiviteter Gästrike återvinnare automatiserade ärendehandläggningen för två ärendetyper gällande…
Meny