Netgain växer – vi välkomnar Tomas Bjurström!

Alla

Välkommen till Netgain, Tomas Bjurström!

Tomas är ny Customer Sales Manager på vårt Göteborgskontor, där han ansvarar för att leda försäljningen till nya och befintliga kunder i Göteborg och västra Sverige. Tomas har bred erfarenhet inom försäljning på både lokal och internationell nivå.

Vilken blir din roll?

– Jag ska vara med och leda försäljningen i Västsverige. Det är en helt ny roll på Göteborgskontoret, där jag ansvarar för att bygga upp försäljningen till både nya och befintliga kunder i regionen. Det ska bli kul och intressant att få vara med på den här resan och tillföra det jag kan inom affärsmannaskap, försäljning, relationer och nätverksbyggande.

Vad har du för bakgrund?

– Jag har bred erfarenhet inom försäljning på både lokal och internationell nivå. Närmast kommer jag från ett bolag där jag arbetade med försäljning av konsult- och mjukvarutjänster gällande kapitalallokering till stora internationella bolag.

Dela

Föregående nyhet
Välkommen Anna Eldh!
Nästa nyhet
Vi välkomnar Joel Wallgren!

Fler nyheter

Alla

Nytt kontor i Malmö

Pressmeddelande 2021-09-07 Netgain öppnar kontor i Malmö För att möta en ökad efterfrågan öppnar Netgain nu även ett…
Alla

Roboten GÅrdon

Pressmeddelande 2021-06-30 Roboten GÅrdon frigör tid för mer värdeskapande aktiviteter Gästrike återvinnare automatiserade ärendehandläggningen för två ärendetyper gällande…
Meny