Combined Excellence blir CombinedX

På den här sidan

Vill du veta mer?

Vi är experter på ServiceNow och pratar gärna med dig om hur vi kan hjälpa din verksamhet

“Vi digitaliserar Sverige”

Combined Excellence byter namn till CombinedX och lanserar kampanjen ”Vi digitaliserar Sverige”

Digitaliseringskoncernen Combined Excellence byter idag namn till CombinedX samt lanserar kampanjen ”Vi digitaliserar Sverige”. Namnbytet och kampanjen är ett steg i att göra det lättare för nya och befintliga kunder att hitta och dra nytta av all den digitaliseringsexpertis som finns i koncernen.

Vi är stolta över att vara en del av denna familj med kunskapsbolag som hjälper företag och organisationer att dra fördel av digitaliseringens möjligheter. Tillsammans erbjuder vi en magisk kombination av expertis. We are CombinedX!

Läs mer om den nya satsningen i Computer Sweden och på CombinedX nya hemsida

CombinedX nya hemsida

Läs fler nyheter

Netgains syn på hur offboardingrisker kan minska med automatiserade processer i ServiceNow

Den nyligen publicerade artikeln ”Så ser du till att en anställd som slutar inte blir en risk” i Computer Sweden (2023-08-07) beskriver ett antal ...

2:a plats i Great Place to Work

Vi är oerhört stolta! Vi på Netgain är oerhört stolta och glada över att meddela att vi har fått en hedrande 2:a placering i kategorin medelstora organisationer 50-249 anställda i Sverige av ...

Netgain tecknar avtal med Inera initialt värt över 30 miljoner

Netgain har tecknat ett fyraårigt avtal med Inera initialt värt över 30 miljoner, avtalet innehåller option på förlängning till totalt 8 år.