ServiceNow + BankID = Sant

På den här sidan

Vill du veta mer?

Vi är experter på ServiceNow och pratar gärna med dig om hur vi kan hjälpa din verksamhet

Ännu en ServiceNow-implementation med BankID för HR-processen

Under maj månad har Netgain lanserat ytterligare en implementation där en av våra kunder nu kan signera avtal genom BankID.

Genom att skapa förutsättningar för att använda BankID vid signering kan nu ännu en av Netgains kunder använda metoden för att signera avtal, dels under sin HR Onboarding-process men även i andra verksamhetsbehov.

Lösningen ger en högre servicegrad

Lösningen har placerats tätt tillsammans med ServiceNow-plattformen som kan driva processerna och avgöra vilka avtal/bilagor som ska signeras. I gränssnittet är det lätt att följa progressen och riktigheten i de signeringar som genomförs. För en hög servicegrad finns även en förenklad manuell process. Vi ser dock redan nu att den inte används så frekvent och över tid kan den nog avvecklas helt.

Nu kan kunden använda BankID för signeringar och inloggning inom samtliga verksamheter. Redan efter några dagar hade metoden använts mer än 500 gånger.

Vill du veta mer om Netgain och hur vi vidareutvecklar era plattformar med stöd för BankID? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs fler nyheter

Svenska Kraftnät går live med ServiceNow ITSM on-premise för en effektivare ärendehantering

Netgain AB, Sveriges största specialistbolag inom ServiceNow, har tillsammans med ATEA Sverige, genomfört en framgångsrik lansering av Svenska Kraftnäts ITSM on-premise. Detta projekt markerar ...

Netgains syn på hur offboardingrisker kan minska med automatiserade processer i ServiceNow

Den nyligen publicerade artikeln ”Så ser du till att en anställd som slutar inte blir en risk” i Computer Sweden (2023-08-07) beskriver ett antal ...

2:a plats i Great Place to Work

Vi är oerhört stolta! Vi på Netgain är oerhört stolta och glada över att meddela att vi har fått en hedrande 2:a placering i kategorin medelstora organisationer 50-249 anställda i Sverige av ...