Vi flyttar till större lokaler i centrala Göteborg

Pressmeddelande 2021-11-03

På den här sidan

Vill du veta mer?

Vi är experter på ServiceNow och pratar gärna med dig om hur vi kan hjälpa din verksamhet

Netgain växer och flyttar till större lokaler i centrala Göteborg

Netgain etablerade sig i Göteborg under 2020 och det var ett viktigt steg i företagets strategi att ha lokal närvaro. Det är en framgångsfaktor att kunna vara nära kunder och samarbetspartners för att fortsätta utvecklas tillsammans.

– Vi har flera spännande projekt på gång och för att möta en ökad efterfrågan räknar vi med att rekrytera många nya medarbetare den närmsta tiden. Flytten till nya lokaler i centrala Göteborg gör oss mer tillgängliga och ger oss större möjligheter till att fortsätta växa, säger Mats Berthem, VD på Netgain.

Automatisering är framtiden

Att Netgain växer i Göteborg är en del av tillväxtplanen. Med ett starkt team kommer företaget att vara en ännu större drivkraft inom automatisering av verksamheters processer och tjänster i regionen.

– Vi har valt att satsa på plattformen ServiceNow som en viktig del i att kunna hjälpa våra kunder med automatisering. Vi söker nu nya medarbetare som vill utvecklas och bli bäst på plattformen, säger Mats.

Läs fler nyheter

Netgains syn på hur offboardingrisker kan minska med automatiserade processer i ServiceNow

Den nyligen publicerade artikeln ”Så ser du till att en anställd som slutar inte blir en risk” i Computer Sweden (2023-08-07) beskriver ett antal ...

2:a plats i Great Place to Work

Vi är oerhört stolta! Vi på Netgain är oerhört stolta och glada över att meddela att vi har fått en hedrande 2:a placering i kategorin medelstora organisationer 50-249 anställda i Sverige av ...

Netgain tecknar avtal med Inera initialt värt över 30 miljoner

Netgain har tecknat ett fyraårigt avtal med Inera initialt värt över 30 miljoner, avtalet innehåller option på förlängning till totalt 8 år.