Nytt kontor i Malmö

Alla

Pressmeddelande 2021-09-07

Netgain öppnar kontor i Malmö

För att möta en ökad efterfrågan öppnar Netgain nu även ett kontor i Malmö. Etableringen är ett led i vår tillväxtplan, där målet är att dubbla omsättningen på tre år. Vi räknar dessutom med att rekrytera ett 20-tal nya medarbetare den närmsta tiden.

Digitalisering allt viktigare

Expansionen i Malmö följer tillväxtplanen som innebär att vi ska växa i den södra delen av Sverige och även utomlands. De senaste åren har vi fått fler och fler kunder i regionen vilket gör Malmös geografiska läge extra intressant.

– Med ett starkt team i regionen kommer vi att vara en ännu större drivkraft inom digitalisering och automatisering av verksamheters processer och tjänster. Ett kontor i Malmö ligger också helt i linje med bolagets strategi att vara närvarande där vi verkar. Lokal förankring nära våra kunder har varit en framgångsfaktor, både för Netgain och våra kunder, säger Mats.

Vi tänker bli bäst på automatisering

Genom att automatisera och effektivisera affärsprocesser frigörs tid och resurser hos våra kunder. Det leder även till en bättre användarupplevelse, högre kvalitet, bättre säkerhet och ökad hållbarhet.

– Nästa steg i utvecklingen är Intelligent Automation. Där har vi valt att satsa på plattformen ServiceNow som en viktig del att kunna hjälpa våra kunder med automatisering. Därför söker vi nya medarbetare som vill bli bäst på plattformen och Intelligent Automation, säger Mats.

Netgain är en del av CombinedX, en familj av kunskapsbolag inom digitalisering och automatisering. Med totalt 500 specialister på 10 orter i Sverige och Norge är vi med andra ord stora nog för att kunna leverera, men tillräckligt små för att bry oss om våra kunder – på riktigt.

För mer information, kontakta:

Dela

Föregående nyhet
Roboten GÅrdon
Nästa nyhet
Vi flyttar till större lokaler i centrala Göteborg

Fler nyheter

Alla

Vi firar när vi lyckas!

Lyckad implementation av People Journey & Digital On-/Offboarding Under 2021 var vi med och implementerade People Journey &…
Meny