Dreamtsoft

Serviceautomation utan gränser

Dreamtsoft är en toppmodern digital plattform som på ett rationellt och kostnadseffektivt sätt kan digitalisera arbetsflöden och tjänster. Plattformen har bl.a. färdiga applikationer för ITSM (ITIL 4), generisk ärendehantering, onboarding av anställda, tidrapportering, agil applikationsutveckling och CRM. Dreamtsoft är från grunden designad för att möjliggöra utveckling av digitaliserade arbetsflöden till hela organisationen oavsett verksamhet.

I plattformen finns inga begränsningar rörande skalbarhet och nyttjande. Dessutom har plattformen en enkel licensmodell där endast innovationen sätter gränserna.

Netgain är partner till Dreamtsoft och etablerar nu plattformen på den svenska marknaden.

Dreamtsoft – Byggd för att växa

Dreamtsoft är en plattform som är designad för verksamheter att växa och förändras med. Hantera hela livscykeln av era digitaliserade processer i samma lösning, från design och utveckling till distribution och leverans.

Här hittar du White Papers om Dreamtsoft!

Introducing Dreamtsoft

Born in the Cloud, Built for Change

IT Unleashed

Läs mer om

Service Automation

Service Automation Vi på Netgain är specialister på att automatisera processer och tjänster, och hjälper ditt företag eller organisation till automation på ett enkelt, snabbt och rationellt sätt. Det här…
Läs mer
Service Management

Service Management

Service Management handlar om att hantera och optimera företagets eller organisationens befintliga tjänster utifrån ett användarperspektiv. Fokus ligger på att skapa mervärde för användarna eller kunderna och att ge bästa möjliga service och användarupplevelse.

Läs mer

IT Service Management

Ett kraftfullt och modernt ITSM-verktyg effektiviserar arbetet och avlastar personalen på IT-avdelningen. Framförallt sätter det IT i förarsätet.

Läs mer
Meny