Dreamtsoft

Dreamtsoft, digitaliseringsplattformen utan gränser

Dreamtsoft är en ny, toppmodern digital plattform som digitaliserar arbetsflöden och tjänster på ett kostnadseffektivt och rationellt sätt. Plattformen hanterar hela livscykeln av digitaliserade processer i samma lösning, från design och utveckling till distribution och leverans.

Dreamtsoft är en lite snabbare och lättare ITSM-lösning skapad för små och medelstora företag och organisationer, designad för att växa och förändras i takt med verksamhetens behov. 

Plattformen som är byggd för att växa

Dreamtsoft är från grunden designad för att möjliggöra utveckling av digitaliserade arbetsflöden till hela organisationen, oavsett verksamhet. Plattformen skapades utifrån en vision – en mjukvara utan gränser. Och det är precis vad det handlar om. Dreamtsoft bjuder både på färdiga applikationer för ITSM (ITIL 4) och obegränsade möjligheter att utveckla skräddarsydda digitala användarupplevelser och affärsflöden. 

Exempel på färdiga applikationer som ingår Dreamtsoft:

 • ITSM (ITIL 4)
 • Generisk ärendehantering
 • Onboarding av nya kunder
 • Tidrapportering
 • Agil applikationsutveckling
 • CRM

Därför ska ni arbeta med Dreamtsoft

Dreamtsoft är det perfekta valet för små och medelstora företag eftersom man inte behöver inte investera i en plattform som i grundutförandet är för komplex och kraftfull i relation till det egna bolagets storlek.

 • Flexibel och modern lösning för små och medelstora organisationer
 • Enkel licensmodell – inga dyra investeringar
 • Byggd för att växa 
 • Navet i en serviceorienterad verksamhet med fokus på moderna användarupplevelser
 • En möjlighet att snabbare digitalisera arbetsflöden och processer
 • Dreamtsoft får ut mer från organisationens medarbetare, teknik och data

Netgains val

Vi på Netgain har valt Dreamtsoft för vår egen verksamhet. Plattformen är optimal för en organisation av vår storlek och har oändlig kapacitet att växa och förändras i takt med oss. Dreamtsoft är helt enkelt ett kostnadseffektivt och smidigt alternativ till den mer kraftfulla ServiceNow-plattformen som i första hand är skapad för stora företag och koncerner.

Netgains erbjudande inom Dreamtsoft

Vi på Netgain hjälper din organisation att uppnå en lyckad digital transformation. Vi är experter på att digitalisera och automatisera processer och affärsflöden och ser till att din verksamhet kommer vidare på digitaliseringsresan. Vi är partner med ServiceNow och Dreamtsoft och hjälper dig utnyttja plattformarna optimalt och effektivt inom din verksamhet.

Här hittar du White Papers om Dreamtsoft!

Introducing Dreamtsoft

Born in the Cloud, Built for Change

IT Unleashed

Läs mer om

Service Automation

Service Automation Vi på Netgain är specialister på att automatisera processer och tjänster, och hjälper ditt företag eller organisation till automation på ett enkelt, snabbt och rationellt sätt. Vad är…
Läs mer
Service Management

Service Management

Service Management handlar om att hantera och optimera företagets eller organisationens befintliga tjänster utifrån ett användarperspektiv.

Läs mer

IT Service Management

Ett kraftfullt och modernt ITSM-verktyg effektiviserar arbetet och avlastar personalen på IT-avdelningen. Framförallt sätter det IT i förarsätet.

Läs mer
Meny