Best Practices och Whitepapers

Netgain Best Practices

Digitalisera verksamhetsprocesser
Att digitalisera arbetsflöden och tjänster med en standardplattform som ServiceNow möjliggör en mycket snabbare digitalisering jämfört med traditionell mjukvaruutveckling.

Digitalisera användarupplevelser
Istället för att fokusera på ”Employee Lifecycle” väljer vi att fokusera på dessa händelser, ”Moments that matter”, och skapar de bästa användarupplevelserna för medarbetaren.

Smidig internfakturering
Konceptet knyter ihop annars fristående delar inom ServiceNow för att säkerställa ett sammanhållande stöd från beställning till fakturering för en tjänsteorienterad affärsmodell.

ServiceNow Whitepapers

HR and IT better together – Cases
Dagens stora organisationer fokuserar mer än någonsin på medarbetarnas användarupplevelser. Från IT till HR, handlar det nu om att sätta anställdas och kunders upplevelser först.

The Now Platform Reference Guide
The Now Platform gör det möjligt för nästa vem som helst, att digitalisera och automatisera verksamhetsprocesser. Läs om nyckelfunktioner och andra funktionaliteter.

IT Service Management
En skalbar och cloudbaserad ITSM-lösning för hantering och leverans av IT-tjänster. Plattformen ger en ökad produktivitet, snabb ärendehantering och bättre användarupplevelser.

Meny