Netgain som
ServiceNow-Partner

Netgain är Premier Partner med ServiceNow och ser till att du får ut maximal kapacitet av din plattform genom att vara rådgivare, bollplank och genomförare. Tillsammans når vi grymma resultat!

Rådgivare

I rollen som rådgivare tar vi fram roadmaps, förstudier och utvecklar processer och applikationer för ServiceNow så att du kan boosta produktiviteten och erbjuda fantastiska användarupplevelser. 

Våra rådgivande experter har erfarenhet som plattformsägare från olika verksamheter och vet hur ServiceNow-plattformen kan utvecklas och optimera organisationens affärsflöden. Vi jobbar efter Best practice så att du slipper göra samma misstag som andra redan har gjort.  

ServiceNow lanserar kontinuerligt nya funktioner och uppgraderingar. Netgain kan etablera funktionerna och våra verksamhetskonsulter är ert stöd såväl ur ett tekniskt som ett verksamhetsmässigt perspektiv. Vi räknar på ROI och tar fram förslag på bästa automatiseringslösning oavsett system.

Bollplank 

Vi vet att det finns behov av att kunna stämma av stort och smått. Då finns vi där för dig, du får snabbt svar och hjälp med alla frågor. Vår service är en självklarhet i alla projekt, vi stöttar dig kontinuerligt och löser frågeställningar som kan uppstå.

Genomförare

Netgain gör automatisering enkelt och roligt. Vi sätter upp gemensamma team tillsammans med dig för att genomföra projektet på bästa sätt, och arbetar kontinuerligt nära er under hela projektet. 

Våra lösningsarkitekter, Business Analysts, utvecklare och programledare har spetskompetens inom flera olika moduler och applikationer på ServiceNow-plattformen som täcker processer, teknik och funktionalitet. Vi skapar team där vi alltid har rätt person för varje projektfas. Med Netgain får du fler som kan bidra till problemlösning och ta fram innovativa lösningar.

Vi utbildar alla som ska arbeta med applikationerna och funktionerna och tar fram en handledning. Vi kan även sätta upp ett Center of Excellence & Innovation (COEI) med mätpunkter för uppföljning och kontinuerlig utveckling.

Tillsammans når vi grymma resultat 

Vår företagskultur bygger på att arbeta nära och tillsammans med er som kund. Det är då vi når de bästa resultaten. Vi skapar bättre funktionalitet, ökad effektivitet och fantastiska användarupplevelser och får automatisering att bli verklighet.

Vill du veta mer?

Är du också intresserad av att ta ditt ServiceNow till nästa nivå? Kontakta oss på sales@netgain.se eller använd dig av formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

Webinar – ServiceNow – 30 min

I detta webinar pratar Netgains implementationsexperter, Anna och Hanna, om hur organisationer kan skapa en mer modern onboarding för sina nyanställda. Fokus ligger på lösningen HR Service Delivery och Enterprise onboarding i plattformen ServiceNow samt vilka möjligheter dessa produkter erbjuder.

Netgain Best Practices

Digitalisera verksamhetsprocesser
Att digitalisera arbetsflöden och tjänster med en standardplattform som ServiceNow möjliggör en mycket snabbare digitalisering jämfört med traditionell mjukvaruutveckling.

Digitalisera användarupplevelser
Istället för att fokusera på ”Employee Lifecycle” väljer vi att fokusera på dessa händelser, ”Moments that matter”, och skapar de bästa användarupplevelserna för medarbetaren.

HR ServiceNow - Erbjudande

Smidig internfakturering
Konceptet knyter ihop annars fristående delar inom ServiceNow för att säkerställa ett sammanhållande stöd från beställning till fakturering för en tjänsteorienterad affärsmodell.

Läs mer om

ServiceNow

HR ServiceNow

HR ServiceNow ServiceNow för HR-avdelningen ServiceNow innebär ett betydligt mer effektivt sätt att arbeta för en HR-avdelning. Tidskrävande manuella rutiner ersätts av automatiserade digitala händelser. Checklistor skickas ut per automatik…
Läs mer
ServiceNow CMDB

CMDB ServiceNow

CMDB och tillhörande konfigurationshanteringsprocesser är fundamentet för modern IT-drift. Med en CMDB kan företag och organisationer hantera data från olika IT-komponenter på en plats, oavsett var de fysiska enheterna finns.

Läs mer

Ta nästa steg i din karriär

Vi växer så det knakar och har flera roliga projekt igång tillsammans med spännande kunder. Därför behöver vi bli fler och hoppas att du vill ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss!

Läs mer
Meny