Service Automation

Vi på Netgain är specialister på att automatisera processer och tjänster, och hjälper ditt företag eller organisation till automation på ett enkelt, snabbt och rationellt sätt.

Vad är Service Automation?

Service Automation innebär att leverera tjänster/service på ett helt automatiserat sätt. Användaren kan då sköta sina ärenden när som helst på dygnet, med hjälp av någon form av portal eller app. Om tjänsten är väldesignad behöver användaren inte ha kontakt med någon från företaget som erbjuder tjänsten. 

Service Automation är också processen att integrera olika system och verktyg i automatiserade processer i olika lager och skapa ett enhetligt gränssnitt för alla arbetsflöden. Det bidrar till att genomlysa företagets affärsflöden och hjälper till att slimma serviceprocessen.

Fördelar med Service Automation

Förbättrade användarupplevelser

I och med att alla tjänster är baserade på data kan man leverera rätt service och tjänster till kunder och medarbetare.

Bättre service

Olika ärenden skickas direkt till rätt personer på rätt avdelning, och blir därmed snabbare åtgärdade.

Höjd produktivitet

Eftersom medarbetarna inte behöver spendera mer tid än nödvändigt på serviceärenden kan de ägna sig åt sitt arbete istället.

Automatiserade tjänster gör livet enklare

Det finns mängder av applikationer för Service Automation. Oavsett verksamhet handlar det om att ge bästa möjliga service, vilket i sin tur leder till glada kunder och nöjda medarbetare!

Netgains erbjudande inom
Service Automation

Allt vi gör på Netgain handlar om att automatisera processer och tjänster, i större eller mindre omfattning. Vi digitaliserar och automatiserar arbetsuppgifter och flöden för alla typer av uppdragsgivare och verksamheter. Vi gör endast en sak, och vi gör det bra. Har du några funderingar kring Service Automation eller automatisering?

Vill du veta mer? Kontakta oss så hör vi av oss!  

Meny