ServiceNow + BankID = Sant

Ännu en ServiceNow-implementation med BankID för HR-processen

Under maj månad har Netgain lanserat ytterligare en implementation där en av våra kunder nu kan signera avtal genom BankID.

Genom att skapa förutsättningar för att använda BankID vid signering kan nu ännu en av Netgains kunder använda metoden för att signera avtal, dels under sin HR Onboarding-process men även i andra verksamhetsbehov.

Lösningen har placerats tätt tillsammans med ServiceNow-plattformen som kan driva processerna och avgöra vilka avtal/bilagor som ska signeras. I gränssnittet är det lätt att följa progressen och riktigheten i de signeringar som genomförs. För en hög servicegrad finns även en förenklad manuell process. Vi ser dock redan nu att den inte används så frekvent och över tid kan den nog avvecklas helt.

Nu kan kunden använda BankID för signeringar och inloggning inom samtliga verksamheter. Redan efter några dagar hade metoden använts mer än 500 gånger.

Vill du veta mer om Netgain och hur vi vidareutvecklar era plattformar med stöd för BankID? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vill du snacka ServiceNow?

Dela

Föregående nyhet
Cloudlösningar inom RPA
Nästa nyhet
Roboten GÅrdon

Fler nyheter

Alla

Vi firar när vi lyckas!

Lyckad implementation av People Journey & Digital On-/Offboarding Under 2021 var vi med och implementerade People Journey &…
Meny