ServiceNow förvärvar RPA-bolag

Netgain ser med spänning fram emot satsningen som ServiceNow gör inom Robot Process Automation (RPA). Läs vad Anna Eldh och Mats Bringefalk, Platform Leads på Netgain, säger om ServiceNows senaste bolagsköp inom RPA

I veckan släppte ServiceNow nyheten om sin senaste satsning inom RPA-området, i samband med uppköpet av RPA-bolaget Intellibot. ServiceNow berättar att uppköpet kommer i en tid då allt fler organisationer har ett behov av krossfunktionell automation, där RPA blir ett sätt att skapa full automation även i legacy-system där det tidigare ofta varit nödvändigt med manuell handpåläggning. 

Mats Bringefalk och Anna Eldh, specialister inom RPA och ServiceNow på Netgain, ser med stor nyfikenhet fram emot ServiceNows satsning. 

Mats: ”Vi på Netgain har under många år arbetat inom RPA-området och förstår både processerna och den digitala arbetskraften som efterfrågas av allt fler organisationer. Vi har under en lång tid varit partner till UiPath, en etablerad RPA-leverantör, och infört flertalet robotar hos våra kunder. Att ServiceNow nu vill bredda sitt erbjudande och sin kunskap inom RPA ser vi som ett naturligt steg som kommer att ge synergieffekter och ökad automatisering.”

Anna fortsätter: ”Att ServiceNow, som tidigare främst integrerat till externa RPA-lösningar nu breddar sitt erbjudande inne i plattformen tror vi kommer att skapa ett stort värde för våra befintliga ServiceNow-kunder. Vi ser idag ServiceNow-kunder som inte kan nå äldre system i organisationen med hjälp av integrationer, och där en robot behöver bli lösningen. Styrkan i att sätta upp en robot i ServiceNow på liknande sätt som vi idag bygger automationsflöden är något vi ser fram emot!”

Läs ServiceNow pressrelease här

Vill du veta mer om Netgains erbjudanden kring RPA och ServiceNow?

Jag vill veta mer!

Anna Eldh
Platform Lead – ServiceNow
anna.eldh@netgain.se

Mats Bringefalk
Platform Lead – RPA
mats.bringefalk@netgain.se

Läs mer om ServiceNow och RPA här!

ServiceNow

HR ServiceNow

HR ServiceNow ServiceNow för HR-avdelningen ServiceNow innebär ett betydligt mer effektivt sätt att arbeta för en HR-avdelning. Tidskrävande manuella rutiner ersätts av automatiserade digitala händelser. Checklistor skickas ut per automatik…
Läs mer
ServiceNow CMDB

CMDB ServiceNow

CMDB och tillhörande konfigurationshanteringsprocesser är fundamentet för modern IT-drift. Med en CMDB kan företag och organisationer hantera data från olika IT-komponenter på en plats, oavsett var de fysiska enheterna finns.

Läs mer

RPA as a Service

RPA as a Service Vad är RPA as a Service? RPA as a Service är en molnbaserad RPA-lösning levererad som en tjänst. Istället för att investera och underhålla din egen…
Läs mer
Föregående inlägg
Mot ett fossilfritt Sverige!
Nästa inlägg
Netgain är Partner till itSMF Expo´21

Fler nyheter

Meny