UiPath

Med UiPath som robotiseringsplattform automatiserar Netgain processer och rutiner genom digital arbetskraft.

Till skillnad mot traditionella IT-lösningar för automation möjliggör tekniken med RPA att samma typ av automation kan realiseras till en bråkdel av kostnaden samt tiden det annars skulle ta. RPA använder sig även av existerande gränssnitt, infrastruktur och system vilket gör att behov av förändringar i dessa för att automatisera en tidigare manuell process är minimala.

En robot kan imitera de flesta, om inte alla interaktioner som en människa normalt kan göra i ett system. De kan logga in i applikationer, flytta filer och mappar, kopiera och klistra in information, fylla i formulär samt extrahera icke-strukturerad information från dokument med mera.

Netgain har RPA konsulter både för processanalys och RPA-utveckling. Vi hjälper även organisationer att etablera ett RPA Center of Excellence (CoE) för att säkerställa en framgångsrik etablering av RPA.

Erika Malmberg, VD inTechrity

”Roboten frigör 168 timmar per månad från våra mänskliga medarbetare”

Företaget inTechrity har bestämt sig. Alla rutiner som inte skapar kundnytta ska skötas av robotar. Med hjälp av Netgain har inTechrity fått en ny digital kollega. Roboten har redan lyckats frigöra 168 arbetstimmar per månad från de mänskliga medarbetarna. Timmar som de nu kan ägna åt att utveckla kunderna istället för att administrera dokument tillsammans dem.

Kontakta oss

Produkter & lösningar

RPA Awareness Workshop

Vad är Robotic Process Automation, hur kan det tillämpas och vilka strategier finns? Vi erbjuder RPA Awareness Workshops för att snabbt kunna skapa sig en inblick inom robotisering.

RPA Pilot

Testa RPA enkelt och snabbt för att kunna utvärdera tekniken? Netgain stödjer i att välja ut en process och genomför en RPA Pilot för en enkelt och snabb implementation.

RPA med Service Management

Kombinera RPA med Service Management för att möjliggöra robotisering av uppgifter och arbetsflöden i befintliga och nya tjänsteleveranser.

Meny