Tillsammans kan vi peppa Sveriges unga till ett hälsosammare liv

Alla

Netgain har i år beslutat att avstå från en personlig julgåva.

Vi vill istället skänka ett bidrag till de som brinner för att skapa förutsättningar för ett aktivt och hälsosamt liv för våra ungdomar. Vi har valt att skänka bidraget till Pep Generation. Organisationen arbetar på bred front med flera olika initiativ som ska stärka barn och ungas hälsa.

Enligt WHO,s senaste rapport rör sig svenska barn och ungdomar minst av alla i Norden. 8 av 10 motionerar alldeles för lite.  För lite fysisk aktivitet och ohälsosamma matvanor ökar risken för bland annat depression, diabetes typ 2, sömnstörningar och hjärt-kärlsjukdom. Genom att tillsammans avstå våra julgåvor bidrar hela Netgain till Pep Generations arbete som främjar barn och ungas hälsa.

Finns det förutsättningar för ett aktivt och hälsosamt liv i tidig ålder kommer detta att bidra och stärka ungdomar.  När de blir äldre och söker arbete i den form Netgain erbjuder har de med sig men en positivism att vara aktiv och må bra för en hälsosam och hållbar karriär.

Tillsammans med Pep Generation peppar Netgain framtidens medarbetare!

Du kan läsa mer om Pep Generation in länken nedan

https://generationpep.se/sv/

Dela

Föregående nyhet
Netgain först i Sverige med utbildningar inom Service Automation Framework
Nästa nyhet
Netgain öppnar kontor i Göteborg

Fler nyheter

Alla

Nytt kontor i Malmö

Pressmeddelande 2021-09-07 Netgain öppnar kontor i Malmö För att möta en ökad efterfrågan öppnar Netgain nu även ett…
Alla

Roboten GÅrdon

Pressmeddelande 2021-06-30 Roboten GÅrdon frigör tid för mer värdeskapande aktiviteter Gästrike återvinnare automatiserade ärendehandläggningen för två ärendetyper gällande…
Meny