Välkommen Anna Eldh!

Alla

Anna är vår nya Platform Lead för ServiceNow, världens ledande cloudplattform för Service Automation. Anna har många års erfarenhet av ServiceNow, både som konsult och på kundsidan. Ta del av hennes tankar kring ServiceNow!

– Efter att ha jobbat med ServiceNow i olika roller är det fantastiskt att vara på Netgain – cirkeln är sluten. Som ny Platform Lead för Service Now kan jag bidra med ett helhetsperspektiv och kommer att fokusera på att Netgain ska skapa ett ännu bättre erbjudande. Vi ska fortsätta skräddarsy användarvänliga lösningar för våra kunders olika behov.

Trend: ServiceNow som HR-funktion

– ServiceNow har sedan start varit en integrerad del på många organisationers IT-avdelningar. Under senare år har verktyget breddats inom många områden och vi ser att plattformen blir allt vanligare inom HR-funktionen. Något jag personligen tycker är riktigt kul.

– Med hjälp av ServiceNow som stödverktyg kan vi skapa struktur och en bättre leverans för din HR-avdelning. Du som anställd får bättre service, bland annat via en portal där du får kunskap och hjälp med allt som rör arbetslivet och din anställning – förmåner, pension, karriär och sjukfrånvaro för att nämna några exempel. Du får ett bättre stöd och en bättre användarupplevelse inte minst vid viktiga tillfällen, “Moments that matter”, som onboarding och offboarding. Resan till en mer digitaliserad och automatiserad HR-avdelning gör vi på Netgain tillsammans med dig som kund. Om ServiceNow om verktyg redan är implementerad på IT-avdelningen är det förstås extra smidigt att bygga på med HR-applikationerna!

ServiceNow, marknadens modernaste plattform

– Avslutningsvis vill jag säga att jag inte upphör att imponeras av ServiceNow. Plattformen är marknadens mest moderna och kan utvecklas med teknik och stödapplikationer inom många områden. Ett suveränt internt stödverktyg som kan automatisera processer och flöden och frigöra tid för medarbetarna. ServiceNow fortsätter år efter år att leverera nyheter inte minst inom AI, machine learning, mobilitet och säkerhet. Det är en spännande resa och vi ser fram emot att få hjälpa våra kunder till ännu bättre användarupplevelser och slimmade processer.

Dela

Föregående nyhet
Är du vass på ServiceNow?
Nästa nyhet
Netgain växer – vi välkomnar Tomas Bjurström!

Fler nyheter

Alla

Nytt kontor i Malmö

Pressmeddelande 2021-09-07 Netgain öppnar kontor i Malmö För att möta en ökad efterfrågan öppnar Netgain nu även ett…
Alla

Roboten GÅrdon

Pressmeddelande 2021-06-30 Roboten GÅrdon frigör tid för mer värdeskapande aktiviteter Gästrike återvinnare automatiserade ärendehandläggningen för två ärendetyper gällande…
Meny