Välkommen Julia Sandblom Wideman

Aktuellt

Idag välkomnar vi vårt senaste tillskott, Julia Sandblom Wideman! Julia kommer bland annat driva arbetet med att hitta rätt kandidater till våra roller på Netgain och ansvara för vår plattform gällande processens tillvägagångssätt, rekrytering och urval.

– Jag kommer att tillföra med mycket energi, glädje och engagemang. Det ska bli spännande att få komma ut och träffa personer och berätta varför det är så roligt att vara en ”Netgainare”.

Lansering av trainee- och praktiktjänster, samt studentanställningar

– Jag ser väldigt mycket fram emot att jobba med vårt traineeprogram. Vi har dessutom mycket annat nytt på gång för studenter och nyexaminerade. Mer information om detta kommer vi att släppa under februrari, så håll utkik!

Kommer senast från bemanningsbranschen med fokusområde inom IT och teknik

– Jag har en bakgrund som konsultchef i bemanningsbranschen där mitt fokusområde varit IT och teknik. Det ska bli spännande att påbörja min resa på Netgain som är ett bolag med mycket kunskap och ett stort innovationstänk, vi är i framkant inom digitalisering, automatisering och Service Management.

Varför föll valet på Netgain?

– Netgain är som jag nämnt ovan ett otroligt spännande bolag men jag valde Netgain framförallt för de den där ”sjukt bra magkänslan”. När man träffar ett bolag, en rekryterare och bara känner YES – här ska jag vara!

Vi välkomnar återigen Julia välkommen till Netgain!

Föregående inlägg
Så kan du förbättra kundservicen med ServiceNow Customer Service Management (CSM)
Nästa inlägg
Combined Excellence blir CombinedX

Fler nyheter

Meny