Netgain som partner

Vi är idag runt 50 experter utspridda i Sverige som jobbar med en sak – automatisering.
Allt vi gör handlar om att designa, implementera och utveckla lösningar som effektiviserar affärsprocesser för att frigöra tid och resurser. Netgain är en partner som förstår helheten och tillsammans tar vi fram den bästa automatiseringslösningen för din organisation.

Netgain som rådgivare och bollplank

I rollen som rådgivare tar vi fram roadmaps, förstudier och utvecklar processer och applikationer för hela verksamhetens automatiseringsresa. Målet är att det ska leda till en bättre användarupplevelse, högre kvalitet, bättre säkerhet och ökad hållbarhet.  Våra experter är ert stöd både ur ett verksamhetsmässigt och tekniskt perspektiv. Netgain är en partner som förstår helheten och tillsammans tar vi fram den bästa automatiseringslösningen för organisationen, oavsett system och teknik.

Genom att skräddarsy våra teamleveranser så möter vi upp behovet av att kunna stämma av stort och smått. Netgain finns alltid där, med snabba svar och hjälp med eventuella frågor. Service är en självklarhet i alla projekt, vi stöttar dig kontinuerligt och löser alla typer av frågeställningar som kan uppstå.

Netgain som genomförare

Netgain gör automatisering enkelt. Vi sätter upp gemensamma team tillsammans med dig för att genomföra projektet på bästa sätt, och arbetar kontinuerligt nära er under hela projektet.

Våra lösningsarkitekter, Business Analysts, utvecklare och programledare har spetskompetens  som täcker processer, teknik, tester och funktionalitet. Vi skapar förutsättningar för att alltid ha rätt team i varje projektfas. Med hela Netgains samlade kunskap hjälper vi till vid problemlösning och tar fram innovativa lösningar.

Tillsammans når vi grymma resultat

Vår företagskultur bygger på att arbeta nära och tillsammans med er som kund. Det är då vi når de bästa resultaten!

Automatisering på riktigt!

Ta nästa steg i automatiseringsresan tillsammans med Netgain!

Vill du prata med en Netgainare?

Du når oss enkelt på telefon och mail, du kan även fylla i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

 

 

 

Vänligen

acceptera marknadsförings-cookies

för att kontakta oss via formulär.

Meny