Vi fortsätter växa och välkomnar JD Loera!

Vi välkomnar JD till Netgain, vårt senaste tillskott på Stockholmskontoret!

Du har nu tillträtt rollen som Business Analyst och har en spännande bakgrund med olika roller i flera olika länder.

– Jag är lyckligt lottad som fått chansen att jobba i flera globala affärsutvecklingsprojekt. Min erfarenhet av att jobba i stora team som är utspridda i flera länder tror jag kommer komma till stor användning i denna roll. Jag har även lärt mig att ett lyckat projekt är väldigt starkt kopplat till hur väl kommunikationen i gruppen fungerar och att ett bra samarbete består av förtroende och respekt.

Vad lockade dig till Netgain och hur kommer din roll att se ut?

– Jag har ett stort intresse för analyser av verksamheter och affärsprocesser, det är något jag tycker är väldigt spännande och alltid varit något som fallit mig ganska naturligt att arbeta med. Det ska bli en spännande utmaning att tillsammans med vårt team på Netgain utveckla roadmaps och identifiera förbättringsmöjligheter i våra kunders verksamheter.

– Som Business Analyst handlar det om att identifiera hur vi kan bryta ner stora problem till mindre och sedan arbeta fram effektiva sätt att lösa dem, genom antingen nya eller förbättrade applikationer och verksamhetsprocesser. Min roll i detta är att leda och stödja våra kunder genom hela processen, med olika metoder och verktyg.

Ett av JDs fokusområden är appar inom Artificial Intelligence och Machine Learning i ServiceNow

Vad tror du blir mest spännande att hålla ögonen på under kommande år?

– Enterprise Service Management har under de senaste åren fått mer uppmärksamhet och det är en trend som ser ut att fortsätta, vilket jag tycker är väldigt spännande. Det är även två andra områden jag följer noga. Det ena är den ökade supporten av ServiceNow i den fortsatta utvecklingen av Supply Chain Processes. Mitt andra fokusområde är appar inom Artificial Intelligence och Machine Learning i ServiceNow. Jag tror att många organisationer kommer att gynnas av alla fantastiska applikationer som är på gång inom ovanstående områden.

Föregående inlägg
Digitalisera HR med ServiceNow
Nästa inlägg
Go Live-tårta hos Intraservice på Göteborg Stad

Fler nyheter

Meny