Vi välkomnar Joel Wallgren!

Aktuellt, Karriär

Vi hälsar vår nya medarbetare Joel Wallgren välkommen till Netgain. Joel tillträdde den 1 september tjänsten som Digital marketing specialist på vårt Stockholmskontor, med ansvar för digital försäljning och marknadsaktiviteter. Joel har en bred bakgrund inom digital marknadsföring, både operativ och strategisk.

Hur kommer din roll att se ut?

– Jag ska driva och utveckla vår digitala försäljning samt ansvara för våra marknadsaktiviteter. Mitt uppdrag blir bland annat att paketera och kommunicera de tjänster och lösningar vi har på Netgain, som hjälper våra kunder på deras resa mot en mer digitaliserad och automatiserad vardag. Men jag kommer även att jobba med att öka kännedomen om Netgain, vår kultur och vad vi står för.

Vad har du för bakgrund?

– Jag har haft breda marknadsroller, både strategiska och operativa. Jag kommer närmast från en stor svensk järn- och bygghandel, där jag hade en roll som marknadsansvarig mot proffsmarknaden. Jag har jobbat mycket med sociala medier, sökmotoroptimering samt utveckling av webbplatser, både B2B och B2C

Vill du veta mer?

Föregående inlägg
Netgain växer – vi välkomnar Tomas Bjurström!
Nästa inlägg
Go Live-tårta – Saab 2020-10-14

Fler nyheter

Meny