Vitalis 21-23 maj 2019 – Netgain kan Service Automation

Är du i behov av att automatisera processer för att ge mer tid till medarbetarna?

– Välkommen till Netgain som finns på Vitalis – Svenska mässan 21-23 maj

Det kan kännas som en stor utmaning att hantera framtidens krav på service där verksamheten och IT behöver ge mer och snabbare hjälp till organisationen. Automatisering och digitalisering med hjälp av RPA och service automation blir därför allt viktigare. Netgain har expertis för att accelerera automatisering av manuella tidskrävande processer.

Netgains finns i monter  B03:61 och kommer bl a visa:

  • exempel på hur en organisation sparade värdefull tid med hjälp av RPA
  • användarcentrerad design av tjänster med standardiserat ramverk

Vi har i många år hjälpt Kommuner, Landsting och företag att automatisera och digitalisera sina manuella rutiner vilket vi gärna diskuterar med er som kommer till vår monter.

Boka tid för en demo eller saknar du biljett? Kontakta oss:

Om Vitalis

Vitalis är Nordens ledande konferens och mässa kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts drygt 5000 representanter ifrån kommun, regioner, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration. Konferensprogrammet erbjuder över 300 föreläsningar kring digitaliseringens möjligheter i upp till sju parallella spår och på utställningen visar runt 200 utställare produkter och tjänster inom området.
Nätverka för den framtida hälsan. Hur skall vi arbeta framöver och hur kan vi nyttja ny teknik inom vård och omsorg? Och hur kan vi säkerställa att vi uppnår bättre resultat med mindre resurser?
Det är inga lätta frågor att besvara, och dessvärre går det inte att köpa en skräddarsydd IT-lösning direkt från butikshyllan. Vitalis hjälper er på resan – med 200 utställare, 200 seminarier och utbildningar som täcker in alla aspekter kring eHälsa och digitalisering. 5000 kollegor och experter i branschen träffas för att nätverka och diskutera på Vitalis, den enda konferensen och mässan i Europa som ger er den stora helhetsbilden. Gör er redo för den digitala omställningen!

Utställningens öppettider och entréer

Tisdag 21/5 09.00-17.00
Onsdag 22/5 09.00-17.00
Torsdag 23/5 09.00-16.00

Dela

Föregående nyhet
Välkommen på inspirationsdag om digitalisering med Netgain!
Nästa nyhet
Noll prestige, hög kompetens och hundra driv, är Netgain för mig

Fler nyheter

Alla

Nytt kontor i Malmö

Pressmeddelande 2021-09-07 Netgain öppnar kontor i Malmö För att möta en ökad efterfrågan öppnar Netgain nu även ett…
Alla

Roboten GÅrdon

Pressmeddelande 2021-06-30 Roboten GÅrdon frigör tid för mer värdeskapande aktiviteter Gästrike återvinnare automatiserade ärendehandläggningen för två ärendetyper gällande…
Meny