En modernare onboarding i ServiceNow

I detta webinar pratar Netgains implementationsexperter, Anna och Hanna, om hur organisationer kan skapa en mer modern onboarding för sina nyanställda.

ON-DEMAND WEBINAR

(30 min)

En modernare Onboarding i ServiceNow

Vi lever i en tid där en onboarding behöver bli allt mer digital och modern. Det är dags att säga hejdå till onboardingchecklistor i word-dokument, den anställdes dator som inte levereras i tid eller en chef som inte visste att den nyanställde skulle börja idag.

En modern, dvs digital och automatiserad, onboarding gynnar hela organisationen. Dina nya medarbetare får större chans att snabbt börja leverera i sin nya roll och på så sätt trivas. Dina chefer slipper stress att missa viktiga steg i processen eller begravas i administration. Och slutligen kan er HR-avdelning i realtid mäta och följa upp på nyanställdas första tid, utan att behöva maila eller fråga chefen.

I detta webinar pratar Netgains implementationsexperter, Anna och Hanna, om hur organisationer kan skapa en mer modern onboarding för sina nyanställda. Fokus ligger på lösningen HR Service Delivery och Enterprise onboarding i plattformen ServiceNow samt vilka möjligheter dessa produkter erbjuder. Erfarenheter av kunder värvas med lärdomar om implementationer av produkterna i detta 30 minuter långa webinar.

Presentatörer