Karriär

Vi älskar det vi gör och vårt engagemang och kundfokus är skillnaden som gör skillnad. På Netgain påverkar du din egen resa med hjälp och stöd från din chef och likasinnade kollegor. För oss är det viktigt med individuell utveckling då vi tror att det bygger starka team.

Sugen på något nytt?

Oavsett var du är i din karriär så finns det en roll för dig på Netgain

En karriär på Netgain

Vi värnar om dig och din utveckling. Hos oss påverkar du din egen resa med hjälp och stöd från din chef och likasinnade kollegor. 

Netgain Campus

Vill du sätta dina teoretiska kunskaper på prov? Vi erbjuder både praktikplatser och studentanställningar, med mål om anställning efter examen.

Engagerade och drivna

Vi går inte till arbetet för att vi måste, vi älskar det vi gör och har en genuin passion för våra uppgifter. Därför är det naturligt för oss att göra allt för att inte bara nå utan också överträffa våra kunders förväntningar.

Vi strävar alltid efter att utmana oss själva och vi är varken rädda för att tänka nytt eller pröva nya lösningar. Vi vill leda utvecklingen i vår bransch och vi tror på oss själva, på varandra och vår vision.

Vi är stolta över att vara en del av Netgain och över det värde som vi bidrar med för människor, företag och samhället i stort.

Hjälpsamma och inkluderande

Tillsammans gör vi varandra bättre och vi gläds åt både våra kollegors och kunders framgångar. Vi har en genuin vilja att hjälpa andra att lyckas och vi har alltid kundens bästa i åtanke.

Vi behandlar alla människor med respekt och möter det okända med nyfikenhet. Vi tror helhjärtat på ett öppet klimat där glädje och gemensamt lärande skapar riktigt starka team.

Vi tar alla ett ansvar för att skapa ett så bra klimat som möjligt för att alla ska må bra och ha grymt kul tillsammans.

Vill du veta mer?

Kontakta Julia

Julia Sandblom Wideman

HR

HR & Talent Manager

Epost

julia.sandblom@netgain.se

Telefon

+46 70-888 39 06