Digitalisering och automatisering
– på riktigt

Vi är experter på att digitalisera och automatisera processer och tjänster. Allt vi gör handlar om att skapa, implementera och utveckla lösningar som effektiviserar affärsprocesser och ger bättre användarupplevelser. Detta leder i sin tur till bättre service, nöjda användare, sänkta kostnader och ökad lönsamhet.

Ett stort nätverk för extra stabilitet

Netgain är ett specialistbolag på rätt nivå – i gränslandet mellan management och teknik. Vi säljer inte licenser så 100% av vårt fokus är på kunden och den automatiserade lösningen​. Vi har kontor i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Lund och Karlstad och har ett nära samarbete med företag och organisationer över hela Sverige. Vi har valt att jobba med ledande och moderna plattformar, som ServiceNow, UiPath och Dreamtsoft.

Vi ingår dessutom i Combined Excellence AB som är en koncern av samverkande expertbolag med sina egna nischer, alla med fokus på digitalisering. Vi växer enskilt, men även tillsammans för att skapa värde för kund, anställda och ägare.

Är du vår nästa kollega?

Senast år 2025 ska Sverige vara bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter. Vi arbetar för det varje dag men för att lyckas behöver vi förstärkning! Just nu letar vi efter fler drivna, engagerade och kunniga specialister – är du vår nästa kollega?

Några av våra kunder

Vill du veta mer om hur Netgain kan hjälpa din organisation?

Vi är en del av Combined Excellence!

Combined Excellence AB är en koncern med fokus på förvärv av – samt skapandet av samarbetssynergier för – spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. Koncernen, med sina verksamhetsbolag Ninetech AB, Netgain AB, CloudPro AB, Sitedirect AB samt TWO AB, omsätter ca 200 Mkr med en snabb tillväxttakt. Koncernen äger också intressen i bolag som Smartsourcing AB, Conneqted AB samt beebyte AB.
Meny