Vi är experter på automatisering!

Vi är idag runt 50 experter utspridda i Sverige som jobbar med en sak – automatisering.
Allt vi gör handlar om att designa, implementera och utveckla lösningar som effektiviserar affärsprocesser för att frigöra tid och resurser. Detta leder i sin tur till en bättre användarupplevelse, högre kvalitet, bättre säkerhet och ökad hållbarhet.

Mot ett fossilfritt Sverige!

Netgain är anslutna till föreningen Digitaliseringskonsulterna i syfte att accelerera vårt strategiska arbete för ett smart och fossilfritt samhälle efter Coronakrisen. För att Sverige ska bli fossilfritt kommer det krävas en transformation av hela samhället. De lösningar som digitalisering möjliggör och som vi hjälper våra kunder att implementera har mycket stor potential att minska de globala utsläppen av växthusgaser. Genom vårt medlemskap i föreningen vill vi hjälpa samhället att se och använda digitaliseringens möjligheter. Medlemskapet innebär att vi aktivt bidrar till att stötta politik, näringsliv och offentlig sektor i att förstå hur Sverige, genom digitalisering och innovation, snabbt kan transformeras till ett fossilfritt välfärdssamhälle med ökad konkurrenskraft och tillväxt som resultat.

En del av Combined X

CombinedX är en familj av kunskapsbolag som hjälper företag och organisationer att dra fördel av digitaliseringens möjligheter. Vi levererar våra tjänster genom nio stycken helägda specialistbolag som vart och ett har ett marknadsledande teknik- och affärskunnande i sin nisch. Tillsammans erbjuder vi våra kunder en magisk kombination av expertis. Vi är runt 400 konsulter och medarbetare i Sverige och Norge som omsätter ca 600 mnkr/år med stark tillväxt. Specialistbolagen är Netgain, Nethouse, Elvenite, CloudPro, Ninetech, Viewbase, Smartsmiling och Two.

Vad säger våra kunder?

Netgain har också alltid gett mervärde – ställer jag en fråga har Netgain alltid ett svar.

Henrik Öhlin

Service Architect

Sandvik AB

Netgain är väldigt flexibla som leverantör och har varit mycket bra att ha att göra med.

Anna Edvardsson

Projektledare

Göteborgs Stad

Netgain har varit en mycket bra partner och vi har haft ett nära samarbete med dem.

Henrik Erngren Othén

Projektledare

Gästrike Återvinnare

Vi har fått förtroende av ett stort antal företag och organisationer

Meny