Om oss

Ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet Vad säger våra kunder? We are CombinedX Netgain är en del av CombinedX – en familj av nischade kunskapsbolag

Ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet

Netgain arbetar aktivt och långsiktigt för miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet. Detta gör vi genom att minimera vår negativa påverkan, maximera vår positiva påverkan och samarbeta med våra kunder, systerbolag och externa organisationer.

Vad säger våra kunder?

Göteborgs Spårvägar

Göteborgs spårvägar skapade en skräddarsydd app. Nu har man fått en toppmodern, förvaltningsbar it-plattform som tillgängliggör information mellan olika roller i organisationen i realtid, på ett säkert sätt, fullt av smidiga funktioner.

Göteborgs Stad

Göteborgs Stad och Intraservice, stadens interna leverantör av IT-tjänster, var i behov av en CMDB. Detta för att få bättre kontroll på sina tjänster och tjänsteerbjudanden som levereras till stadens förvaltningar och bolag.

Sandvik

Sandvik har fått en enhetlig lösning som är väldigt kraftfull med stora möjligheter. Med ServiceNow har de gått från 45 servrar till ett enda system för Service Management och Invoicing.

We are CombinedX

Netgain är en del av CombinedX – en familj av nischade kunskapsbolag